da li zna neko kako da se zaposlim u Beogradu kao vaspitacica
Printable View
da li zna neko kako da se zaposlim u Beogradu kao vaspitacica
u vrticu ili domu
Poslao sam Vam, poslovnu mogučnost na VaĆĄ mail... :yes:Citat:
U originalu postavio/la masha_dexy
Hoce da radi u vrticu ne da salje spam poruke :)Citat:
U originalu postavio/la PRCKO007
Naravno, nisam joj ni poslao ponudu da ĆĄalje spam poruke, ponudio sam joj poslovno reĆĄenje... A ona nek odluči dali joj odgovara... :yes:
Poslovno reĆĄenje si već ponudio svima u rublici oglasi... ;)Citat:
za one koji su zaboravili evo linka http://www.srbijauzivo.co.yu/showthread.php?t=1946 ;)
Da li se meni čini, da Vi smatrate neĆĄto loĆĄe u tome ĆĄto sam masha_dexy poslao e-mail ?
Da li je neĆĄto loĆĄe u tome, kad Vam neko ponudi poslovno reĆĄenje za koje smatra da moĆŸe biti od velike finansijske koristi svakom zaposlenom, a pogotovo ne zaposlenom licu...
Jeste da sam već postavio oglas ovde na Forumu za sve članove, ali sam mail poslao jedino masha_dexy jer sam video da je bila/bio veoma kratko na Forumu i ne verujem da je videla moj oglas, a očigledno da traĆŸi posao...
Ovaj posao nije naravno u njenoj struci,kao ĆĄto nije ni u mojoj, pa su ga i meni ponudili u nameri da pokuĆĄam poboljĆĄati finansijsku stranu...
Ne smatram da se moj mail upućen masha_dexy moĆŸe smatrati za spam mail ĆĄto reće Tigar, jer sam se u poslatom mailu masha_dexy potpisao pravim imenom i prezimenom, objasnivĆĄi joj/mu gde sam pročitao njen/njegov post, napisao moj nick sa ovog Foruma i razlog zaĆĄto joj/mu ĆĄaljem poslovnu ponudu...
I stvarno ne vidim razlog VaĆĄem prigovoru, viĆĄe bih voleo da ste mi na oglas odgovorili nekim pitanjem u vezi poslovanja, jer pretpostavljam da ne znate o čemu se radi, a ako znate joĆĄ bolje, voleo bih da mi kaĆŸete da li imate neku primedbu ili neĆĄto negativno da kaĆŸete u vezi moje ponude...
Hvala ! :yes:
taman posalaCitat:
Dobro...Citat:
Jeste da sam već postavio oglas ovde na Forumu za sve članove, ali sam mail poslao jedino masha_dexy jer sam video da je bila/bio veoma kratko na Forumu i ne verujem da je videla moj oglas, a očigledno da traži posao...
Ovaj posao nije naravno u njenoj struci,kao što nije ni u mojoj, pa su ga i meni ponudili u nameri da pokušam poboljšati finansijsku stranu...
Pa i to je diskutabilnoCitat:
Ne smatram da se moj mail upućen masha_dexy može smatrati za spam mail što reće Tigar, jer sam se u poslatom mailu masha_dexy potpisao pravim imenom i prezimenom, objasnivši joj/mu gde sam pročitao njen/njegov post, napisao moj nick sa ovog Foruma i razlog zašto joj/mu šaljem poslovnu ponudu...
ma bre opsuteno nemoj da se sekiras, samo kad zaradis milione seti se svog prijatelja iz begrada.Citat:
I stvarno ne vidim razlog Vašem prigovoru, više bih voleo da ste mi na oglas odgovorili nekim pitanjem u vezi poslovanja, jer pretpostavljam da ne znate o čemu se radi, a ako znate još bolje, voleo bih da mi kažete da li imate neku primedbu ili nešto negativno da kažete u vezi moje ponude...
Hvala ! :yes:
Da imam 16$ prvi bih ulozio u to al posto nemam grebacu se od tebe :cao:
Ć*to se mene tiče, slobodno zatraĆŸi od masha_dexy da Ti prosledi moj orginalni mail...Citat:
U originalu postavio/la Tigar
Ne sekiram se jer nemam vremena za sekiraciju,u poslu sam...Citat:
U originalu postavio/la Tigar
Setim se ja Tebe Tigre i spominjem kad god imam priliku, puno si mi puta pomogao da bih Te zaboravio, bez obzira dali se obogatim ili ne, prijatelj je prijatelj... :yes:
Ma, nema potrebe. Nismo se razumeli, ja sam se nasalio jer se svi ti poslovi preko neta svode na spamovanje, al posle sam se prisetio oglasa pa sam stavio link cisto iz zezanja a da tebi naprvim reklamu. ;)Citat:
Dace bog da se u sokrije vreme vidimo i popijemo po picence.Citat:
Ne sekiram se jer nemam vremena za sekiraciju,u poslu sam...
Setim se ja Tebe Tigre i spominjem kad god imam priliku, puno si mi puta pomogao da bih Te zaboravio, bez obzira dali se obogatim ili ne, prijatelj je prijatelj... :yes:
:ziveli:
Ако си јој понудио посао васпитачице па и да кажемо да није спам, али могао си и на форуму да јој кажеш о чему се ради. Без обзира што је оставила мејл да га сви виде, ако је мејл везан за нешто друго осим посла васпитачице онда је чист спам и замолио бих те да то не радиш на овом форуму! :besan:Citat:
A od miƥa napravismo slona⊠(ovu akciju smatram bespotrebnom, ali moram da se oglasim) :yes:
Smatram Dejane, da si mi kritiku uputio bespotrebno. Iako su to već učinili i Nenad i Tigar,urednici ovog Foruma, čemu sad i Tvoja kritika ?
Sa njima dvojicom sam izmenio par postova i izneli smo svoja miĆĄljenja, zaĆĄto njih dvojica misle da nisam trebao masha_dexy poslati e-mail i da je to spam, a ja sam napisao moje obrazloĆŸenje zaĆĄto smatram da nije spam niti zlonameran i da ne postoji neki previĆĄe valjan razlog da se dalje oko toga sporimo sve dok eventualno masha_dexy ne iznese svoj stav i napiĆĄe nam da li joj/mu je moj mail naneo bilo kakvu ĆĄtetu i da li je ogorčen/na ili uvređen/a ĆĄto je moj e-mail pronaĆĄla/o u svom prijemnom poĆĄtanskom sandučetuâŠ
Tvoju kritiku i molbu ću shvatiti kao dobronamerno delo, samo u slučaju ako si od člana Foruma masha_dexy dobio bilo kakve kritike ili prituĆŸbe na nedolično ponaĆĄanje i slanje zlonamernog ili spam e-maila od člana ovog Foruma PRCKO007 tj. od mene.
Ja lično nisam dobio ni kritiku ni pohvalu, nije mi odgovoreno na e-mail od strane masha_dexy.
U suprotnom ću Tvoj prethodni post čitati iz drugog ugla i između redova.
Stvarno smatram (ĆĄto narod kaĆŸe) da smo od miĆĄa napravili slona⊠:yes:
Do sledećeg pisanja, pozdrav od moje malenkosti :cao: