:eek: eto sta dieta od coveka napravi ... :o
... ili se to Patak samo malo sprda :rolleyes:
... evo ti debelog keca!:d
Printable View
... da, da ... samo banglavo povrce :ljutko: a napisala sam ti recept za kuglowku(Gugelhupf) kojeg nisi ni pogledao:yes: ... ali nema veze, vazno je da nas s vremena na vreme pocastis tvojim zeljama;):d
... evo izvoli onda jedan bangovan paradajz od prosle godine :cao:
ако има расположених за акцију :ziveli:
Patak se ne buni, sta se desilo? Jel' se to uvredio zbog debelog keca? Nije valda:izgubljen, evo izbrisacu ga:) ... pa covek nemora sve da zna, pored svega ne ovakve nevazne stvari ... ;)
Grad se zove Wolfsburg, formiran je 1938. od Hitlera & Co. pre tog vremena(tamo negde 1920-ih) grada jos nije bilo, nego samo fabrika i oko nje naselje, po imenu "VW-naselje", za radnike koji su radili u fabrici. Danas ovaj grad ima vise od 120 000 stanovnika.
Hitler je hteo jedna prakticna i jeftina kola za narod, sto i samo ime kaze: VOLK = narod, WAGEN = kola ... otud poticu ta popularna dva slova VW(skracenica ) / znaci:Volkswagen = Narodnakola ... hmmm... cudno bi bilo kada bi se tako neki grad zvao, zar ne Patak:)?
A ako neko mozda ne zna i ako nekoga interesuje, Auto-developer VW-bube je bio Ferdinand Porše.
Evo Dejane, ovoga sam videla u Bgd. i odmah slikala. Ljudi su se okrecali, gledali me, pitali se valda koji mi je da slikam taj auto:doctor:. Pitam se da li gazda ove bube zna da mu auto ima nekoliko hiljada €, vrednost? ... naravno, zavisi koliko je u ocuvanom stanju. Ovde kod nas na Siriusu ga prakticno vise nema u saobracaju. Kada bih u njemu provozala kroz grad bila bi "glavna":cool: i sledeci dan sigurno u novinama... hihi:d;):)
... pogledaj gume kako se sijaju - izlizane ... sigurno nisu menjane otkako auto postoji:lollol:
Vaoooo! ala smo mi drustven svet ... :eek:
... di ste svi vec? u crkvi u horu ... ili se loze rostilji;) ... hmmm, Plantaze sigurno pali:cool: ... a patka sigurno oduvalo, nemora ni da leti sad kad je smrsao :d ... kaze nije vise za supu:confused0083: ... pa iskoristicemo ga za neke druge stvarcice ... na prime, naparvicemo od njega ovako nesto:d ... pa mogu da pretpostavim kakav kvak-kvak ton ce od patkovih koskica vetar napraviti:d
Sta kazete da nadjemo kafansku himnu? Evo mog predloga :sad0120::d
[media]http://www.youtube.com/watch?v=Bd4zutzUIco[/media]
... pa onda odo i ja:cao: