Koji je najbolji anti virus?
Printable View
Koji je najbolji anti virus?
Eset smart security 4 definitivno, lagan je za sistem i veoma pouzdan...
Avg , avast ... =D
A-v-a-s-t je najbolji
Ne znam odakle Vam ideja da neki virus proglasite najboljim.
Na nasu zalost ne postoji najbolji, i ne postoji 100% sigurna zastita.
Da sam ovo pitanje procitao pre recimo 2 meseca zasigurno bih rekao NOD32, a onda nod nije video nesto sto recimo Avast video bez problema. Mozda bi to znacilo da je Avast bolji. Ali ne, nije ni bolji ni gori. Ako Vas je zakacilo nesto bas sveze, jedan ce videti drugi nece, onda ce taj drugi prekosutra videti sto prvi nije.
A da bude jos gore, evo situacije od sinoc. Dva kompjutera, dva opertaivna sistema WinXP i Win7, na oba je bio Avast, na oba sam ucitavao isti sajt. Na jednom Avast prijavljuje trojanca (XP), na drugom (win7)ne. Sve je bilo apdejtovano, ali eto...
Ili od pre desetak dana, isti komp, ali dva operativna sistema, instalirano svasta i nod32 i avast i pct spyware. Pokrenuto iz jednog, pregledano sve i sve je ok, onda pokrenem drugi, o ovaj pronadje u pagefile.sys prvog testiranog trojanca.
Zato manite se corava posla, nema najboljeg. I nismo ni bezbedni.
A nemojte ni misliti da ako ne idete na neke sajtove da ste bezbedni, na totalno bezazlen i pozitivan sajt moze biti postavljena redirekcija na tamo neki koji se pushi od virusa, trojanaca i kojecega.
Toliko.
Symantec vam je jedan od boljih. Pravila ga je firma koja je pravila Nortona i mozete ga kada hocete updejtovati, ako imate pravu verziju ko ja. Nema nikakvih crnih keyeva kako se to vec kaze. :yes:
on mi je uvek skidao viruse kad ness skinem s neta....:yes:.....;) marko...probao sam razne....ali ipak kasperky:ziveli::ziveli:
avast 4.8 professional
avast :yes:
Avast koristim vec 4 god. Pokazao mi se veoma pouzdan.
kod mene radi vec 7 godina i super je
Evo kako moze te da hakuje te eset antivirus nod ili smart radi 100000000000%
Dobija te licencu dozivotno :D
http://www.youtube.com/watch?v=ISIzZK6QczA
nod mi je pokvario kompjuter
Microsoft antivirus essentials malo ljudi zna za njega a vrhunski je i BESPLATAN
Po meni to najbolji je NOD 32. On je jako pouzdan i jako mi dobro sluzi.:o
AVG taj ti je najbolji po meni ja ga licno koristim.