Printable View
Citat: U originalu postavio/la dzoker Medo naučio si da kačiš sličice..divno....hvala... predivno je cveće a i meda:yes:..e,sad nema izvlačenja hoću jedno pivo:).:cao: Sa lukom...ili bez luka...:innocent0002::innocent0002::innocent0002:: cao:
Citat: U originalu postavio/la nedy1067 Sa lukom...ili bez luka...:innocent0002::innocent0002::innocent0002:: cao: Kao hoćeš samo daj :ziveli:
Citat: U originalu postavio/la dzoker Kao hoćeš samo daj :ziveli: A ako te ponovo zaboli glava:rolleyes:...i onda kriv meda...:cao:
Citat: U originalu postavio/la nedy1067 A ako te ponovo zaboli glava:rolleyes:...i onda kriv meda...:cao: Ništa se ti ne brini medo ne boli mene glava od piva već od prehlade a i ne boli me više :cao:
Evo pivce za zivce...nego otkuda ti ideja da ja ne znam kako se kaci slicica:rolleyes::ziveli::cao:
Citat: U originalu postavio/la nedy1067 Evo pivce za zivce...nego otkuda ti ideja da ja ne znam kako se kaci slicica:rolleyes::ziveli::cao: Hvala za pivo!:ziveli: Znači znao si samo nisi hteo..eee...neka... neka...:rolleyes::)
Citat: U originalu postavio/la dzoker Hvala za pivo!:ziveli: Znači znao si samo nisi hteo..eee...neka... neka...:rolleyes::) Pa zasto me sad kritikujes...:cao:
Citat: U originalu postavio/la nedy1067 Pa zasto me sad kritikujes...:cao: Kao zašto mi tebi sladoled (pa makar i sa lukom),pa viljamovku,i koješta a ti nama ništa,kao ne znaš da postaviš atačment...eee...:rolleyes:;):)
Citat: U originalu postavio/la dzoker Kao zašto mi tebi sladoled (pa makar i sa lukom),pa viljamovku,i koješta a ti nama ništa,kao ne znaš da postaviš atačment...eee...:rolleyes:;):) A cvece...:yes::yes::yes::cao:
Citat: U originalu postavio/la nedy1067 A cvece...:yes::yes::yes::cao: E to je sad a mi se družimo već 7-8 meseci...ma šalim se...nije problem..:cao:
Citat: U originalu postavio/la dzoker E to je sad a mi se družimo već 7-8 meseci...ma šalim se...nije problem..:cao: Ma bojao sam se da ne posluzim luk...kao neki:rolleyes::cao:
Citat: U originalu postavio/la nedy1067 Ma bojao sam se da ne posluzim luk...kao neki:rolleyes::cao: Aha...pa i da jesi...možeš misliti to svakom može da se desi...:rolleyes::cao:
Citat: U originalu postavio/la dzoker Aha...pa i da jesi...možeš misliti to svakom može da se desi...:rolleyes::cao: Pa da:yes:...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Odletela :(:cao:
Citat: U originalu postavio/la nedy1067 Odletela :(:cao: Tu sam medo:cao: