Ne zelim da ih se setim...
Izvinjavam se Egic na kasnjenju sa odgovorom, ali nisam bio prisutan na Forumu (iz opravdanih razloga) jedan kraci period pa nisam odgovorio sve do sada :)
Proslo je vec dosta vremena od mog pokusaja da ostvarim nesto u poslovanju Kirby ali ono je trajalo samo 12 dana i to je bilo previse ali, ostao sam da se zaista uverim da je to ono sto sam video svojim ocima,
A video sam svasta , ali skoro nista pozitivno.
Ne znam kako izgleda plan program i kako se odradjuje ovo Kirby poslovanje u drugim gradovima, ali kod mene u Somboru je totalno negativno i krajnje drsko i nekorektno. Neke detalje me je prosto sramota da iznosim javno.
Najmanji problem je u tome sto imas takve uslove i norme da je prosto nemoguce zaraditi neki dinarcic, vec je problem i u samoj organizaciji rada i pristupu prema distributerima i ophodjenje prema istima, kao i zadaci pre i posle radnog vremena.
Najkrace i najjednostavnije receno, Kirby poslovanje je nesto najruznije i najnekorektnije poslovanje koje sam ja cuo ili radio u svom zivotu. Nebih ga predlozio niti preporucio nikome na svetu.
Verujem da postoji ljudi sa pozitivnim iskustvom, ali eto, ja sam izneo moje.
Moje Kirby poslovanje lici na sve, samo ne lici na normalno i profitabilno poslovanje, te se nadam da me u zivotu vise nikad nece snaci ovako nesto.
Dao bih dva vagona dukata (kad bih imao) kad bih mogao da zaboravim Kirby !
"Ako ne znas kuda ides, svaki put Te vodi do - nigde" :ziveli:
ja sam radio u kirby oko mesec dana..
radio sam tamo oko mesec dana i moram da kazem da su to najgori dani u mom zivotu..... sve to sto vam obecavaju je velika laz...
najbolji savet je da ih nikako ne pustite u kucu ,jer kad i h pustite njima treba jako malo da vas nagovore da kupite to ****** od aparata......
a verujte da ja znam da taj usisivac nije nista bolji od obicnih usisivaca....
ljudi koji to kupe ,kupe ga jer ih ti menadzer nagovere ....
a sve u svemu to je jedna velika ekonomska sekta.....
ako nekog zanimaju detalji rado cu sve napistati ...a ima dosta puno toga...
savet klonite se toga u svakom smislu...... pozzz
kolko treba bodova da se ostane na budzetu?