Printable View
Citat: U originalu postavio/la dzoker ma da samo se vi ‚‚ložite‚‚:d....pozdrav:cao: :cao::cao::cao:
Citat: U originalu postavio/la JO P E S M A ajjj sad si podpalila :eek: nije JO kriva ... casna rec !!!!:o ;) ...tebi je bas hladno...evo spasa...nemoj vise zapalicemo naselje..
Citat: U originalu postavio/la JO Nego, gde je recept za mantije?:) Sta je to? Slatko ili slano?:izgubljen Mantije su slana poslastica...ummm...jedna vrsta pite..uz jogurt ili kiselo mleko...otkida:yes:
Citat: U originalu postavio/la pesma ...tebi je bas hladno...evo spasa...nemoj vise zapalicemo naselje.. Gde ste ljudi za zastitu zivotinja:eek: ... mislim da se Pesmica samo salila!:yes::)
Citat: U originalu postavio/la pesma Mantije su slana poslastica...ummm...jedna vrsta pite..uz jogurt ili kiselo mleko...otkida:yes: A kako se ta pita pravi ... pa jos kockata? :cool: :)
Citat: U originalu postavio/la JO Gde ste ljudi za zastitu zivotinja:eek: ... mislim da se Pesmica samo salila!:yes::) :nono::nono::nono:obozavam krzno:yes:
Citat: U originalu postavio/la JO A kako se ta pita pravi ... pa jos kockata? :cool: :) ...jednom cu ti dati recept...a mozes ga skinuti sa neta.
Citat: U originalu postavio/la pesma ...jednom cu ti dati recept...a mozes ga skinuti sa neta. Pogledacu ... hvala, nemoras se truditi.:)
Citat: U originalu postavio/la pesma :nono::nono::nono:obozavam krzno:yes: Vaooo :eek: cija krzna najvise volis?:izgubljen
Citat: U originalu postavio/la JO Pogledacu ... hvala, nemoras se truditi.:) ....naravno. Pzdravljam te JO vreme je za pocinak. Laku ti noc zelim:cao::cao::cao:
Subota uvece! Iskrice, naravno neeeeeemmmmaaaaa!:cao: Tamo gde je, tamo je sigurno lepse:):ziveli:
Citat: U originalu postavio/la JO Vaooo :eek: cija krzna najvise volis?:izgubljen ..eh sad...nezna,mekana,topla......:d
Citat: U originalu postavio/la JO Subota uvece! Iskrice, naravno neeeeeemmmmaaaaa!:cao: Tamo gde je, tamo je sigurno lepse:):ziveli: ..da su mi njene godine...i ja bih bila negde tamo...:cao::cao::cao:
Citat: U originalu postavio/la pesma ....naravno. Pzdravljam te JO vreme je za pocinak. Laku ti noc zelim:cao::cao::cao: Nadam se da se ne pokrivas nekim krznom:d Laku noc Cruella, zele ti 101 dalmatinca:(:cold: ;):)
Dobar dan vam zelim:cao::cao::cao: