Printable View
Citat: U originalu postavio/la nedy1067 Prevarih se...:ziveli: ..e šta sve oči ne prevare...:ziveli:
Citat: U originalu postavio/la plantaže ...додала сам и крилца.... Moja omiljena hrana sa roštilja!Mljac,mljac....:ziveli:
Citat: U originalu postavio/la dzoker ..e šta sve oči ne prevare...:ziveli: ...а тек речи? :(
Citat: U originalu postavio/la plantaže ...а тек речи? :( A o tome neću ni da pričam!:cool:
E pa drugari pojela sam, popila sam, pa je vreme da krenem stazom koja do snova vodi... vidimo se sutra:cao:
Citat: U originalu postavio/la dzoker E pa drugari pojela sam, popila sam, pa je vreme da krenem stazom koja do snova vodi... vidimo se sutra:cao: ...дошла вага, почела обука, али ако ти се спавка....:cao: лаку ноћ :happy0059::happy0059:
Citat: U originalu postavio/la dzoker E pa drugari pojela sam, popila sam, pa je vreme da krenem stazom koja do snova vodi... vidimo se sutra:cao: Lepo spavaj...laku noc...:cao:
Citat: U originalu postavio/la plantaže ...дошла вага, почела обука, али ако ти се спавка....:cao: лаку ноћ :happy0059::happy0059: Pa hoću da je stavim!
Citat: U originalu postavio/la dzoker Mislim kada sam ga videla na onoj fotografiji ličio mi je da je tako nešto mislim vaga!;):cool: ...molim...:izgubljen
Citat: U originalu postavio/la Mare ...molim...:izgubljen opušteno....niko nije video tvoju fotografiju...uostalom, još nisi raščerupan :cool:
Citat: U originalu postavio/la Mare ...molim...:izgubljen Staviću ti tvoju sliku u kafanu;) da nam bude lepo!;):)
Citat: U originalu postavio/la dzoker staviću ti tvoju sliku u kafanu;) da nam bude lepo!;):) вау....мораћемо проширити пословни простор :)
Citat: U originalu postavio/la dzoker Staviću ti tvoju sliku u kafanu;) da nam bude lepo!;):) ...pa cuj kad moze u "Vogue" sto ne moze u kafanu...:d:cool:
Citat: U originalu postavio/la mare ...pa cuj kad moze u "vogue" sto ne moze u kafanu...:d:cool: који број? које године? :)
Citat: U originalu postavio/la plantaže који број? које године? :) ...svasta...pa broj 1...naravski...sa sve kolicima...:lollol: ...od prvog broja...;)