Printable View
Citat: U originalu postavio/la plantaže ....мрдни се, бре ;);).....кад' овако матори мрдају.....:p Misliš na Mareta?:rolleyes:
Citat: U originalu postavio/la dzoker misliš na mareta?:rolleyes: хмм....увек....на такве "ликове" не мож' не мислит' ;);)
Citat: U originalu postavio/la plantaže хмм....увек....на такве "ликове" не мож' не мислит' ;);) Pa Mare nije mator....:cool:
Nešto ‚‚mi se javlja‚‚ da vas ima u kafani a niko da progovori, odoh ja... pa se vidimo posle!:cao:
Citat: U originalu postavio/la dzoker Nešto ‚‚mi se javlja‚‚ da vas ima u kafani a niko da progovori, odoh ja... pa se vidimo posle!:cao: ...хаха....била у својој кафани....поховала тиквице и мало цугала :p;);)
Citat: U originalu postavio/la dzoker pa mare nije mator....:cool: знам....док јурца ;)
Citat: U originalu postavio/la plantaže ...хаха....била у својој кафани....поховала тиквице и мало цугала :p;);) Ja sam ih danas imala za ručak +mladi kropir i salata od paradajza sa krastavcima...mmmm....milina!:yes:
Citat: U originalu postavio/la plantaže знам....док јурца ;) A da mu predložimo da uzme rolere... em će brže da stigne... em će brže da se topi...:yes:
Citat: U originalu postavio/la dzoker ja sam ih danas imala za ručak +mladi kropir i salata od paradajza sa krastavcima...mmmm....milina!:yes: за моје дете данас - чорба од тиквица, поховане тиквице и похован сир, салата од тиквица, пита од тиквица и јогурт....сладолед или јучерашњи колач :)
Citat: U originalu postavio/la plantaže за моје дете данас - чорба од тиквица, поховане тиквице и похован сир, салата од тиквица, пита од тиквица и јогурт....сладолед или јучерашњи колач :) Ja volim samo pohovane tikvice ovo ostalo:rolleyes::p
Citat: U originalu postavio/la dzoker ja volim samo pohovane tikvice ovo ostalo:rolleyes::p ....знала сам ;) ....остало роштиља од јуче, може?
Citat: U originalu postavio/la plantaže ....знала сам ;) ....остало роштиља од јуче, може? Sada idem da popijem kafu i da malo prošetam, pa se vidimo kasnije negde oko 22-23 biću tu!:cao:
Citat: U originalu postavio/la dzoker Sada idem da popijem kafu i da malo prošetam, pa se vidimo kasnije negde oko 22-23 biću tu!:cao: ....пријатна шетњица :cao:
Citat: U originalu postavio/la dzoker A da mu predložimo da uzme rolere... em će brže da stigne... em će brže da se topi...:yes: аааа....мислиш није довољно брз и мало је маснији :p;)
Добро вече у кафану! :cao: