Vidim da nam prkosis, kao caskom da upecas foku ;) Nema nista lepse, nego iz reke pa u tiganj!:)
....мислиш, месо је мотив...:cool:
09-03-2009, 09:39
JO
Citat:
U originalu postavio/la plantaže
....мислиш, месо је мотив...:cool:
Kao prvo, haaaj vestice!:)
Neko meso? Izgleda da sam se zeznula ajjj, zaboravi jednostavno:d mislila sam da je otiso da peca, mislila sam da je riba...:o:p:innocent0009:
09-03-2009, 09:40
JO
Kako si, kako zivotaris?:)
09-03-2009, 09:43
JO
Citat:
Zdravo, Nedy...tebi vreme za ručak? :)
Vaooo kakva sunka na tragacama:eek:Koga si likvidirala ili koga nameravas ... opasno oruzije, trba ce ti posebna dozvola za ovako nesto drzati u kuci!:cold:
:)
09-03-2009, 09:44
JO
Citat:
ево, закерало, јел' ова боља?:)
Sunka od kera:eek::izgubljen
09-03-2009, 09:49
plantaže
Citat:
U originalu postavio/la JO
Kao prvo, haaaj vestice!:)
Neko meso? Izgleda da sam se zeznula ajjj, zaboravi jednostavno:d mislila sam da je otiso da peca, mislila sam da je riba...:o:p:innocent0009:
хај....била на крову....простирала веш....а, фоке....нека нам Nedy објасни...његова територија :)
Бићеш данас дуже са нама? :yes:
09-03-2009, 09:49
nedy1067
Citat:
U originalu postavio/la JO
Vaooo kakva sunka na tragacama:eek:Koga si likvidirala ili koga nameravas ... opasno oruzije, trba ce ti posebna dozvola za ovako nesto drzati u kuci!:cold:
Da nije sunka od medveda;)...dobro jutro...sta ima novo u Germaniji...:cao:
09-03-2009, 09:50
JO
Citat:
...рећи ће нам...или неће....ја више :nono:
:d:d:d
Samo pitaj ko i do sada ... nikad nisam imala nista protiv:yes:
pitanje je samo, na koliko cu ja odgovoriti, zar ne? CMOK!:)
09-03-2009, 09:50
plantaže
Citat:
U originalu postavio/la jo
vaooo kakva sunka na tragacama:eek:koga si likvidirala ili koga nameravas ... Opasno oruzije, trba ce ti posebna dozvola za ovako nesto drzati u kuci!:cold:
хај....била на крову....простирала веш....а, фоке....нека нам Nedy објасни...његова територија :)
Бићеш данас дуже са нама? :yes:
Tu sam, danas cu se malo baviti tehnikom. Pokusacu da prikljucim skener na lap:rolleyes:, da mogu da sedim u dnevnoj(da se odavde zezam :d da skenam nesto sto ce ti se sigurno svidjati... videti cu kako uspaem):cao:
09-03-2009, 09:54
plantaže
Citat:
U originalu postavio/la jo
tu sam, danas cu se malo baviti tehnikom. Pokusacu da prikljucim skener na lap:rolleyes:, da mogu da sedim u dnevnoj(da se odavde zezam :d da skenam nesto sto ce ti se sigurno svidjati... Videti kako uspaem):cao:
...хајде, хајде, знатижељна сам....цмок :)
09-03-2009, 09:55
JO
Citat:
U originalu postavio/la nedy1067
Da nije sunka od medveda;)...dobro jutro...sta ima novo u Germaniji...:cao:
Haaaj!
Ovde, dosta toga, uglavno nista lepog! Video si sigurno vesti ili novine:(
09-03-2009, 10:00
JO
Citat:
каже Ирена...овог да ти пошаљем на пробни.....
Moram malo da pregledam sta ti to tako saljes :d vaooo za promenu malo i muske golotinje:rolleyes::happy0194: