:lollol::lollol::lollol::lollol:плавушо:cool:
ни мушко не умеш препознати :)
Printable View
Постали смо права кафана, све више мудрујемо...Хајде, сада, служи једна што је побегла из Маретовог харема....
Rastao sam pored Dunava....
Vidi onu gore! Pa ovde se i deca igraju, kako vas nije sramota. CCC:besan:
Da nastavim... Pored dobrih starih alasa...:ziveli:
...и песмом и сликом....добродошлица Муви
Dunav je tu a gde je pivo
Meni jedno Nikšićko crno moram da se ravnam po ‚‚svetskoj ekonomskoj krizi‚‚ i da smanjim kriterijum pogotovo što su sada poskupeli pivo majke im ga n.bijem drske i bezobrazne!:ljutko::ziveli:
Jeste da je pivo poskupelo ali sada imamo više smajlija da se zezamo:party0016::innocent0006::anim_08: Vidi sada ko u pravoj kafani! Ihaaaj!
Ihhhhh... gde si sada Plantaže da se malo igramo! :party0011::fighting0040::rolleye0012:
Hvala Dejo što si nam udovoljio sa smajlijima!
Aaaa...video sam...setio sam se....:rolleyes:....ma daj...vec smo pricali na tu temu...:)...Nego brate Dzokere, kakvi su rezultati u "Seirji A" i Premijer Ligi" danas...a jesi gledao boks popodne...i b`ate...jesi gledo` Sekija kako im je `ebo kevu u Hagu, a?...:d:happy0194::pint:
Ko kaze da si ti plavusa:d...taman sam razmisljao da li si razumela z.....nciju...:ziveli:....pa secas se da sam rekao da od sad pricam iskljucivo o muskim temama kao sto su sport, b`ate:d i politika b`ate:anim_08:...nego sta bi sa igricama...odustala si kad su navrli klinci a?:rolleye0012:
Pa samo kaži ja sam tu! Mislila sam da ti je možda dosadilo! Ima jedan otvoren turnir u golfu, odigrala sam jedan pokušaj ali je dosadno ima puno da se pređe,tako da sam odustala.Šta predlažeš? :ziveli:
Pa pošto mi sport ne ide možemo da pričamo o politici ako hoćeš!
Kakvi klinci su u pitanju?Šta pričaš?:izgubljen
A za ovo da je dosadno...u pravu si zato i ne igram ove sto dugo traju, a i ove kratke po par pokusaja...izaberi neku sto ne mora da se trosi po sat vremena da se predje...;):happy0059:
Pa dobro oni skoro i da ne posećuju forum zbog razmene mišljenja već zbog igrica,pa su samim tim i u prednosti pošto su navežbani!Šta sad nešto ložiš Ceciku! Mada koliko je ima po vrhovima skorova :confused0083:mislim i ja da možda malko varucka.Moraću da je pitam za recept.:happy0194:
Da znaš da sam večeras malko gledala...a Bogami i igruckala neku sa pucanjem, da li su neka jaja u pitanju... nisam provalila šta je.Ali sada stvarno nemam ideju... ako ti imaš otvori turnir pa mi javi pošto ja ne ulazim tamo tako često pa neću videti.A sada bi mogla da dobijem to crno nikšićko:pint:
Ajde da ubacim malo muzike u kafanu
[media]http://www.youtube.com/watch?v=i5P8lrgBtcU[/media]
Za ovog gore nisam nadležna! (A nije ni on za mene!)
idem da:happy0059: Žurka bila dobra ali su mi već oči pobelele od ovog monitora! Pozdrav:cao: