Lepo spavaj i sanjaj nesto lepo...:cao:...do sutra...:cao::cao::cao:
Printable View
Dobro jutro...hm... forume!:cao:
[media]http://2.bp.blogspot.com/_qpB-_O9aR94/R6WMz8E_BZI/AAAAAAAAAGQ/FAT7n4OXkqI/s400/TablaDobroJutro.jpg[/media]
Kakva tišina...još ću se uplašiti...gde ste svi opao mi promet!:lollol::lollol:
Laku noć medo!:cao:
Dobro jutro! :ziveli: :cao:
Можда после кафанске туче неко ко се не осећа кривим поново сврати! :ziveli:
Dobro jutro svima!:party0011::party0011::party0011:
:cao:
Ja navratila da nešto popijem al bezalkoholno, na dijeti sam, XY je primetio kako sam se ugojila kao nikad do sad. Što je istina! :d
Jao, a šta nije! Znaš, oni tamo uopšte ne kuvaju kod kuće. Za pauzu za ručak izlaziš napolje i u svakom kvartu ima kineski, vijetnamski, italianski, meksički restoran, ima naravno i obični restoran u koji sam otišla samo prvi dan, ali najveća im je fora-prodavnica spremljene hrane i sipaš sebi šta god hoćeš od salate do dezerta, to ti izmere i onda platiš pa ideš da jedeš. To mi je super jer vidiš šta ćeš da jedeš i možeš da osetiš miris. A što se peciva tiče- ukusno famtasično, i onaj sladoled kao u filmovima, i voća-cele godine imaju i jagode i lubenice i dinje i sveg..... Kad mene pitaš za hranu-ja se raspišem.:) Jednom su me izveli u neki otmeni čokoladni restoran te ćeš prepoznati sličicu kako je izgledala moja porcija:rolleyes:
Mislim da ih još uvek ima po nekim tržnim centrima...
Добро јутро :ziveli: :cao:, време је да отворимо овај самостални угоститељски објекат! :d
dobro jutro nedy1067 i svima ostalima:cao: