Haaj narode, gde ste!?:)
Nema rucka :eek: ?
Nema programa za danas?;)
:cao:
Printable View
Haaj narode, gde ste!?:)
Nema rucka :eek: ?
Nema programa za danas?;)
...pa kad vec nema zena da naprave rucak...evo ja cu :rolleyes:...al` svi da jedete...nema hocu necu, to pre svega, vazi za tebe Svabice...i evo jedan od bisera srpske kuhinje SKEMBICI U SAFTU...:d
Atačment 8180
Da li je spremanje rucka( hrane) iskljucivo rezervisano za zene..?:rolleyes:
A, neka si i ti jednom skuvao nesto u kafancetu...pa bili to i skembici...izvini ali ne nikako puno holesterola...:yes:
P.S.
Kuvas ti u kafancetu dosta toga...:d ali prvi put nesto konkretno:):cao:
Мезе за вечерас :ziveli:
... jel to kravlji stomak:o? Tripice kako Dalmatinci kazu;) ... paaa ok. nemam nista protiv kasikicu - dve, nije bas moje omiljeno jelo ali mozda bih pojela i kasikicu vise da si ti kuvao i slikao u tvoj lonac :p ... a ja pozurila da vidim sta je Patak kuvao:rolleyes: a ono slika iz neta:indifferent0001: ... ipak za pocetak ... :sign0191:
...au, bre devojke, nikako da vam covek ugodi...:rolleyes:...evo racunajte da sam ih ja pojeo...;)...pazi ovamo, nisam ih ja spremio, nisu pohovani i puni su holesterola...al su ukusni nemate pojma...ostavicu malo tebi Plantaze za iskazani entuzijazam, al sad jos i da ih pohujem...pa mislim, stvaarno...:rolleyes:
:p
...a ako me naljutite, jednom cu stvarno sam nesto da spremim...a onda ocekujem Pesmu i JO za stolom...pa onda`za njih, pune tanjire, kao nagradu sto su me ohrabrivale....:d
Добро, добро....Охладила се кафа, снег, успавали сте се. :) Ево, још једна, врућа....;)
Evo, dobićeš recept ;)
Sastojci
* 1 kg škembeta
* 3 jajeta
* 2 šargarepe
* 1 koren peršuna
* 1 šolja prezli
* 1 šolja brašna
* so, biber
* ulje
Način pripreme
Škembe očistiti i staviti da se kuva sa šargarepom i peršunom. Vodu posoliti i pobiberiti, pa kuvati dok škembe potpuno ne omekša. Kada omekša, izvaditi ga iz vode i iseći na parčad srednje veličine. Svako parče škembeta uvaljati najpre u brašno, zatim u umućena jaja i prezle i pržiti dok ne porumeni sa obe strane.
... eee za ovo stvarno jos nisam cula! :)
... pa tu se moze i dalje eksperimentirati ... naprimer, skemba punjena sa kuvanom sunkom i sirom, pa pohovano ... :izgubljen Na parce skembe polozis tanku hrisku sira, na sir sunku, na sunku malo senfa, od gore jos jednu parce skembe ... sve na ivici cackalicama pricvrstis, pohujes i ...gotovo ... halas :cao:
:)