Printable View
Citat: U originalu postavio/la nedy1067 Pozdrav svima:cao::cao::cao: Dobro Nedy,zar te ne boli dusa sto nas tako dugo ostavljas same? Mare je odleteo...odmara,a ti...?:cao:
Citat: U originalu postavio/la dzoker A u bre ljudi gde ste svi?!:izgubljen Kad god da niđem nema nikoga!:( Nailazi malo cesce...tu smo mi...:yes::yes::yes:
Citat: U originalu postavio/la pesma Dobro Nedy,zar te ne boli dusa sto nas tako dugo ostavljas same? Mare je odleteo...odmara,a ti...?:cao: Neko mora i da sljaka:yes::yes::yes:...pozdrav pesma:cao:
Citat: U originalu postavio/la nedy1067 Neko mora i da sljaka:yes::yes::yes:...pozdrav pesma:cao: Sljakam i ja...,a ovde pobegnem od surove stvarnosti tek malo da se opustim.pozdrav i tebi.:ziveli::cao:
Кифлице из моје кухиње :ziveli:
Citat: U originalu postavio/la plantaže Кифлице из моје кухиње :ziveli: Veoma izazovno:confused0083::nono::nono:sutra proveravam lipide u krvi...a,posle toga dacu sebi oduska:cao:
Citat: U originalu postavio/la plantaže Кифлице из моје кухиње :ziveli: Jaoj Plantaže!Dobaci koju života ti...vid' kak'e su!:ziveli:
Citat: U originalu postavio/la pesma Veoma izazovno:confused0083::nono::nono:sutra proveravam lipide u krvi...a,posle toga dacu sebi oduska:cao: Mani krv vidi kakve su kiflice k'o duša!:yes::cao:
Citat: U originalu postavio/la nedy1067 Pozdrav svima:cao::cao::cao: Pozdrav i tebi medo!Nikako da se sretnemo:(....:cao::cao:
Citat: U originalu postavio/la dzoker Mani krv vidi kakve su kiflice k'o duša!:yes::cao: Jesu predivne,a od rucka nista nisam okusila umm...ali cu sutra da se castim:ziveli::cao:
Citat: U originalu postavio/la pesma Jesu predivne,a od rucka nista nisam okusila umm...ali cu sutra da se castim:ziveli::cao: nisam ni ja ali bih ih rado ‚‚maznula‚‚...:yes:
Citat: U originalu postavio/la dzoker Jaoj Plantaže!Dobaci koju života ti...vid' kak'e su!:ziveli: Дооођииии :ziveli::cao:
Citat: U originalu postavio/la dzoker nisam ni ja ali bih ih rado ‚‚maznula‚‚...:yes: Гоји ако једеш после 20.00! :d
Citat: U originalu postavio/la Dejan Гоји ако једеш после 20.00! :d Jel' ti to iz ličnog iskustva?!;):d:)
Citat: U originalu postavio/la plantaže Дооођииии :ziveli::cao: Eto ti vraga:izgubljen...ovde se društvo skupi kada ja nisam prisutna...pih...baksuza!:rolleyes::cao: