Printable View
Citat: U originalu postavio/la plantaže Вау...хвала, Звончице :ziveli: Ma ništa:stidi se: znam ja šta ti voliš ;)
Citat: U originalu postavio/la plantaže Ћаос, Звончице, ћаос, Медо, видим - ту сте :cao: Cao Plantaze:cao::cao::cao: Vratila se iz skitnje:yes:...ili je nesto drugo u pitanju;)...i da znas da je tuzno kada nisi tu:yes:...i za tebe...
Citat: U originalu postavio/la dzoker Ma ništa:stidi se: znam ja šta ti voliš ;) За старе-нове форумаше и све који воле :ziveli:
Citat: U originalu postavio/la nedy1067 Cao Plantaze:cao::cao::cao: Vratila se iz skitnje:yes:...ili je nesto drugo u pitanju;)...i da znas da je tuzno kada nisi tu:yes:...i za tebe... Хвала ти, медо....било свашта-нешто....и још је свашта-нешто :rolleyes::cao:
Заборавих, медо, најбитнији смајлић ;););)
Citat: U originalu postavio/la plantaže За старе-нове форумаше и све који воле :ziveli: mmm...hvala:cao: pošto još uvek nisam doručkovala može i ovo...:yes:
Citat: U originalu postavio/la plantaže За старе-нове форумаше и све који воле :ziveli: Pozdrav Plantaze ..lepo je videti te ponovo,...a ovom nebih odolela ni kad bi mi pusku uperili...OBOZAVAM STRUDLE:cao:
Gde ste sada svi nestali?:izgubljen
Citat: U originalu postavio/la plantaže Заборавих, медо, најбитнији смајлић ;););) :):):):):):cao:
Citat: U originalu postavio/la dzoker Gde ste sada svi nestali?:izgubljen :):):):cao::cao::cao::cool:
Citat: U originalu postavio/la dzoker Gde ste sada svi nestali?:izgubljen Ako ne pazim ...izgore mi rucak...,a na ovoj vrucini ponovo kuvati...?:p
Citat: U originalu postavio/la dzoker Gde ste sada svi nestali?:izgubljen Mi neestali:rolleyes::rolleyes::cao:
Citat: U originalu postavio/la nedy1067 Mi neestali:rolleyes::rolleyes::cao: ma tu sam i ja samo sam morala da doručkujem:rolleyes::p
sorry, овај разговор је морао дуго трајати....ту сам :cao:
Citat: U originalu postavio/la pesma Pozdrav Plantaze ..lepo je videti te ponovo,...a ovom nebih odolela ni kad bi mi pusku uperili...OBOZAVAM STRUDLE:cao: Нисам ни сумњала :ziveli: