Свакако, пиво за Џокера :)
Printable View
Свакако, пиво за Џокера :)
Hvala za pivo.Jer si nešto :besan: kada te nema?:izgubljen
Evo moj život je dobio malu prekretnicu u profesionalnom okrenula sam se onome što zaista volim da radim a izbegavala sam to godinama.Nadam se da ću vežbom i a Boga mi i godinama da uspem u tome.Barem neke koristi od mene,ako me pre toga nešto ne zgazi (neki autobus ili kamion):lollol::cao:
[QUOTE=dzoker;61660]Hvala za pivo.Jer si nešto :besan: kada te nema?:izgubljen
Evo moj život je dobio malu prekretnicu u profesionalnom okrenula sam se onome što zaista volim da radim a izbegavala sam to godinama.Nadam se da ću vežbom i a Boga mi i godinama da uspem u tome.Barem neke koristi od mene,ako me pre toga nešto ne zgazi (neki autobus ili kamion):lollol::cao:[/QUOT
:cao:Cestitam na prekretnici,hocemo li po jednu u to ime:ziveli:
:cao:
"Većina veštica sledi dva etička pravila: 1) ne povredi nikoga i čini šta ti je volja, i 2) šta god poslao vratiće ti se trostruko. Ova dva pravila sprečavaju bacanje zlih, uništavajućih čini. Veštice koriste magiju unutar ritualnih krugova da izazovu potrebnu promenu u sebi samima ili svojim društvima, da opšte sa božanskim, da leče pojedince i zemlju, kao i da osete stanja ekstaze kroz bajanje, muziku bubnjeva i ples. Veštičarenje je religija čula koja smatra materijalni život svakog pojedinca kao sveti dar i naglašava isprepletanost svih stvari, kako vidljivih tako i nevidljivih."
http://www.gay-serbia.com/religija/2...vika/index.jsp
Može vino ali sam ja za nešto jednostavniju varijantu -recimo za Palićki muskat hamburg.:party0016:
Za to što sam ovih dana započela trebaće mi zaista mnogo ljubavi,vere,istrajnosti,strpljenja i podrške, hvala vam svima na istoj.
Volim vas što postojite. :love:
E draga moja pa da nazdravimo:ziveli:
Čuvena vest je da uz pomoć truda i davanja sebe bez rezervno u bilo kom poslu može da se isplati, bilo je TEŠKO ali ja ću ići negde početkom marta u NEW YORK na dve nedelje i jako sam srećna i što imam vas i što nam se dešavaju lepe stvrai i nadam se da su zarazne i da se svi javljaju sa nekim pa da to dobro zalijemo:ziveli: i proslavimo:banana::party0011::party0016: pa na :avion put preko BARE:d
:cao: