-
Кафаница
Dok ispijam casu piva ,dosetih se da bi ovaj uzitak trebalo da podelim jos sa nekim,pa resih da otvorim izmisljenu kafanu u koju su dobro dosli svi oni koji uz pivo mogu da cavrljaju o svemu. Dobro dosli i prva tura je na racun kuce!!!!ha-ha ,onda ziveli !!!!!!!!!:ziveli: :ziveli: :ziveli: :ziveli:
-
Ziveli,scorpionu!
No,ja mnogo vise volim vince.Crno. Imas u podrumu?
-
Ја сам искористио право модератора, па сам променио име теме.Нисам много, изашао из имена:''Кафана, заклетих циркароша''.:cao: :cao: :cao:
Јербо, не пију сви пиво.Ја конкретно само кракта пића.
Што се мене тиче, кајсија и то дупла, за почетак.:cao: :cao:
-
-
Mislm da smo se nasli na temu.....Nego 9ima li nekog u ovoj kafani ili ja cirkam solo? Sta vam se to desilo zanimljivo danas?
-
-
tu je kasija iz hrizidera,vince iz podruma,po neko pivo,pa da pocnemo...?
-
Dobro, DaMO,STA JE TO BILO UZBUDLJIVO KOD TEBE,KOD MENE SVASTA,ALI PRVO TEBE DA CUJEM,ZIVELI:ziveli:
-
eve me sve sto sam pisao se obrisalo,ebiga,bilo lepo i tako sve.vec se neko buni
-
sta kazete na kruskovacu,i to je kratko.
-
Мени једно винце црвено. Кажу добро је за срце! ;)
-
Pazi to je extra,ja sam trenutno razocaran lik,zbog razvoja situacije ovih dana,ali nedam se,otvorim pivo i zivot mi je nekako lepsi!
-
u svakom slucaju u ovoj kafani,nema-da nema-samo da nestane,a onda idemo po jos!!!Ko se zaljubio ovih dana? Ja sam nekoliko puta,ali j.... ga nesto neide,ko je tu lud ne znam,ali tako je! Postoji li neko pametan da me posavetuje na tu temu? Ja sam...ZBOGOM PAMETI...NEGO PIJE LI NEKO OVDE,AJ ZIVELI...:ziveli:
-
scorpio u pravu si pivce i za srce i za zivce,idem po jedno i lepse cu da spavam
-
sad cemo jelenka da pitamo da nas posavetuje ,ZIVELI!eto odma ide sve glatko