Printable View
Citat: U originalu postavio/la dzoker Stvarno ga nema?!:confused0083: I ja sam ga pozdravila ali nema odgovora...da se nije nešto naljutio?!;):( Meda je ljut...niste mu ostavili kruske...:cao:
Citat: U originalu postavio/la plantaže ....21.....аукција....:cool: Greska...:cao:
Citat: U originalu postavio/la plantaže ј......ш кућу без мушкарца.....сваки пут када ми позвони телефон, пукне ми конекција.....а то се раније није дешавало и....немам појма :izgubljen Zar nije lakse reci...kuca bez majstora...:ziveli::cao:
Citat: U originalu postavio/la nedy1067 Meda je ljut...niste mu ostavili kruske...:cao: ....ааа...ево меди крушке....а Nedy је добио ракијицу, ја сипала.....:)
Citat: U originalu postavio/la nedy1067 Zar nije lakse reci...kuca bez majstora...:ziveli::cao: :):cool::cool:
Citat: U originalu postavio/la nedy1067 ima li i pomocne tockice?:cao:... ...ма, да....сада ћемо цело пролеће погађати боју бицикла :)
Citat: U originalu postavio/la nedy1067 :cao:Plantaze...nisam proteran:yes:...samo sam pod kaznom:yes:...moram biti dobar:yes:...:innocent0002::cao: и.....бићеш добар? :cool:
Citat: U originalu postavio/la plantaže ....ааа...ево меди крушке....а Nedy је добио ракијицу, ја сипала.....:) Hvala...u medino i moje ime...:cao:
Citat: U originalu postavio/la nedy1067 hvala...u medino i moje ime...:cao: ...једе ли Меда још нешто или само крушке? :)
Citat: U originalu postavio/la plantaže ...ма, да....сада ћемо цело пролеће погађати боју бицикла :) To je lako...crveni...:cao:
Citat: U originalu postavio/la plantaže ...једе ли Меда још нешто или само крушке? :) :yes:... sendvic od sirove foke:yes:...:cao:
Citat: U originalu postavio/la nedy1067 To je lako...crveni...:cao: ...ја мислим, љубичасти :happy0194::happy0194:
Citat: U originalu postavio/la nedy1067 :yes:... sendvic od sirove foke:yes:...:cao: ...молим? :izgubljen
Citat: U originalu postavio/la plantaže и.....бићеш добар? :cool: Pa kad vec moram:yes:...bicu
Citat: U originalu postavio/la plantaže ...молим? :izgubljen U fazonu...sendvic od pecene jagnjetine...pogledaj kuhinju...:cao: