Printable View
Citat: U originalu postavio/la dzoker Kako trenutno stvari stoje ovaj forum bi trebalo da se zove ‚‚Srpkinje uživo‚‚....:lollol::lollol::lollol: :happy0194::clap:
Citat: U originalu postavio/la plantaže Што си :izgubljen? Ту су песма, натурал....:)...а не комуницирају с нама....индиректан позив за вишесмерну комуникацију :):cao: :izgubljen sam jer te nisam razumela šta si ‚‚ono‚‚ htela da kažeš....:cao:
Citat: U originalu postavio/la natural Znas da moram da treniram!Pa kako cu nepripremljena na taj dogadjaj!?:ziveli: ....јој...ништа нисам у току....помози ми, Звончице :izgubljen
Citat: U originalu postavio/la natural Znas da moram da treniram!Pa kako cu nepripremljena na taj dogadjaj!?:ziveli: To obavezno!Nemoj da se zezneš k'o ja... ne treniram redovno pa me onda na takvim festivalima drugi ‚‚šiju‚‚...:happy0194::happy0194:
Citat: U originalu postavio/la dzoker :izgubljen sam jer te nisam razumela šta si ‚‚ono‚‚ htela da kažeš....:cao: аааа....па хтела....ал' не ....не још ;);):)
Citat: U originalu postavio/la plantaže Што си :izgubljen? Ту су песма, натурал....:)...а не комуницирају с нама....индиректан позив за вишесмерну комуникацију :):cao: Pozdrav devojcice.Komuniciram zasto ne bi,spavala sam malo pa dolazim sebi. Bas neki tezak dan na poslu,a tek pcela radna nedelja.:cao:
Citat: U originalu postavio/la plantaže ....јој...ништа нисам у току....помози ми, Звончице :izgubljen E kad ne mogu da verujem da ti nisi obaveštena ima festival piva u Nišu...:ziveli:...o tome pričamo:cao:
Citat: U originalu postavio/la plantaže аааа....па хтела....ал' не ....не још ;);):) imaš tavan...:yes:
Citat: U originalu postavio/la dzoker E kad ne mogu da verujem da ti nisi obaveštena ima festival piva u Nišu...:ziveli:...o tome pričamo:cao: ааа.....ту тему хмеља нисам отварала :rolleyes:;)
Citat: U originalu postavio/la plantaže аааа....па хтела....ал' не ....не још ;);):) Sad sam ja :izgubljen !!! Ali dobro,shvaticu valjda posle festivala :d kada vitamin B ucini svoje!!!:);)
Citat: U originalu postavio/la dzoker imaš tavan...:yes: ....пењем се....;);)
Citat: U originalu postavio/la natural Sad sam ja :izgubljen !!! Ali dobro,shvaticu valjda posle festivala :d kada vitamin B ucini svoje!!!:);) Hoćeš,hoćeš i meni su ovde davali kojekakve vitamine zato sam ja tako pametna...:rolleyes::p....:happy0194::happy0194:
Citat: U originalu postavio/la natural Sad sam ja :izgubljen !!! Ali dobro,shvaticu valjda posle festivala :d kada vitamin B ucini svoje!!!:);) витамин Б = нормално функционисање организама, услед улоге у критичним реакцијама метаболизма ;);):cao:
Taman dodjoh sebi vi zbrisaste:besan:
Citat: U originalu postavio/la dzoker hoćeš,hoćeš i meni su ovde davali kojekakve vitamine zato sam ja tako pametna...:rolleyes::p....:happy0194::happy0194: ....комплекс витамина.....претворисмо те....други пол ;););)