Хвала, Џокер.... и то шардоне :):ziveli:
Printable View
[QUOTE=dzoker;65585]Pa vidiš kakav si ti genije...kakva globalizacija...sve bi bilo drugačije...možda ako se ne zloupotrebi i bolje...nema granica,nema carine,nema saobraćaja,nema telefona,nema drumskih razbojnika,
Ja bas dobio ideju da postanem razbojnik:yes:...zamisli...Plantaze se zanese u malu ludu masinu:yes:...a ja skoknem do njene kuhine:yes:...zgrickam sir:yes:...prsut:yes:...rostilj:yes:...popijem crnjak:yes:...zasladim se kolacima:yes:...pa u harem...da vidim kako sultan:d...ovo je:cool:
Ja bas dobio ideju da postanem razbojnik:yes:...zamisli...Plantaze se zanese u malu ludu masinu...a ja skoknem do njene kuhine...zgrickam sir:yes:...prsut:yes:...rostilj:yes:...popijem crnjak:yes:...zasladim se kolacima:yes:...pa u harem...da vidim kako sultan:d...ovo je:cool:[/QUOTE]
Pa vidiš kakvih mogućnosti ima, ali molim te nema zloupotreba, prilazak privatnom posedu biće stopiran tako da se može ići samo na javna mesta na privatan posed se može ući kao i do sada uz poziv i ukucavanjem ulaznog koda onog na čiji si posed pozvan ali samo od njegove strane,nema hakerisanja.:lollol:
моја кухиња је магнет за све хороскопске знаке :)