Без најаве су апгрејдовали сервер. Добро је да све ради пошто обично нешто забрљају...
Printable View
Halo BG...svi odsutni...izgleda da se zavrsi "Rat i Mir"...:cao:
..aaa, taj...izvini stigao me umor...imam ritam kao Plantaze, par dana po par sati sna, pa onda odvali 12 sati spavanja...s tom razlikom sto ja tih 12 sati nikad ne odradim, vec 6-8...uuu kad odvalim 8 ko` nov sam...uostalom, zivot je previse kratak da bi ga proveo u "rem fazi"...nadam se da ce nesto slicno nastupiti "posle"...
...a za ovo u "onoj" temi...uvek je izazovno kad "ukrstis koplja" sa nekim originalnim, pa makar i ne bio u pravu...ali sa "ovima" to vise nije izazov vise je zabavno, jer uvek pricaju(guslaju) isto, bez obzira na stepen obrazovanja, pol ili starost...to je jedna armija "guslara" i "ojkaca", protiv kojih ukrstim koplja samo kad mi je zabavno...ali onda to pocne da smara...tako sam i sad zavrsiop za jedan duzi period vremena...sem ako se ne opamete, pa plate dopunsku nastavu...:d
...sve redje...smorio se narod i polako smo navikli jedni na druge, s tim sto su razlike i dalje nepremostive...iz prilozenog si mogao videti...mnogo je gore na "krstarici" i nekim drugim forumima, Nea i Rasa su izuzetno fini, u odnosu na te nekakve likove koji truju po forumima....mrznja je duboko ukorenjena, a hrani se, pre svega, gluposcu i zatucanoscu...ovih dana je kod mene bila majka pokojnog premijera i posto smo bili u meni, domacem, poslovnom okruzenju, to su zapazili i neki povrsni poznanici, koji ne znaju, moje pol.stavove(nisam clan ni jedne stranke niti sam ikada bio, da me pogresno ne razumes), i vidim, neke, potpuno neprimerene poglede...posto sam ispratio tu simpaticnu, staricu, resih da ih testiram...i verovao ili ne, oni mrze onog coveka i mrtvog...ali nije to ono sto me je zaprepastilo, vec to da oni ne pokazuju ni trunku, saosecanja za majcinski bol, posredno mrze i tu staricu...pa onda, verujem i njegovu decu etc, etc....pa kako da ostanes hladan na tako nesto...nomalno napu..m ih najstrasnije i oni kao "nisu mislili tako"...ma kako da ne...a da bi ti bilo jasno koliko se promenilo i koliko je narod na ovim prostorima intelektualno napredovao, treba da pogledas, emisije novog vraca i gurua koji sebe naziva Milan tarot ili Milan Radonjic...ima ga na youtubeu u neogranicenim kolicinama, a trenutno je otisao da za...va "Muju i Hasu", na televiziji OBN iz Bosne...televizija je hrvatska na teritoriji Bosne a on je Srbin ...znaci, covek na najnehumaniji moguci nacin dokazuje da nam je zatucanost i glupostna granici debilizma), jos uvek zajednicka...tesko je za opisati...pogledaj...:(...nekad se smejem a nekad bi plakao, kad to gledam...u takav mulj je lako baciti kosku i pretvoriti tu glupu masu u krvozderne krokije da se pokolju zbog nje...
...namerno sam ti napisao ovoliko, jer "ovi" ne citaju ovako duge postove...zamaraju sve tri sive celije u isto vreme....;)
...sve mi se cini da i ti radis dok kuckas...odoh u off, pozdravljam te...vidimo se sutra...nadam se u kompletnom sastavu...:cao:
Bas ti hvala za odgovor...Posto sam u kontaktu sa vecim brojem ljudi u Srbiji ovo ne mogu da osetim kroz poruke ili razgovor.Mada mi se cini...bar sto se poslovnog sveta tice... da ima promena na bolje...svakako cu pogledati te tarot gluposti...zalosno je da nas mrznja toliko zasljepljuje...lepo kaze engleska poslovica..."Od drveta ne viditi sumu"...stvarno je zalosno kad se dobra pozitivna energija trosi na gluposti...hvala ti jos jednom i drago mi je da cujem tvoje misljenje...:cao:
добро јутро
...опет уђох "заобилазно"....на www.srbijauzivo.co.yu је и даље низводљиво....:(