Printable View
Citat: U originalu postavio/la dzoker ...pa za šta drugo?:izgubljen ....још се неко изјаснио....црвић овде, црвић тамо....;);)
Citat: U originalu postavio/la plantaže ....још се неко изјаснио....црвић овде, црвић тамо....;);) ..ne kapiram?:izgubljen
Citat: U originalu postavio/la dzoker ..ne kapiram?:izgubljen http://www.srbijauzivo.rs/showthread...=2431&page=359
Citat: U originalu postavio/la plantaže http://www.srbijauzivo.rs/showthread...=2431&page=359 Videla ali opet ne kapiram..kakve veze ima...:izgubljen:...tek sada sam zbunjena...:izgubljen
Citat: U originalu postavio/la dzoker Videla ali opet ne kapiram..kakve veze ima...:izgubljen:...tek sada sam zbunjena...:izgubljen ....ово је Маре написао ".....sto se jela tice, crvic ovde, crvic onde,..."....зато рекох, чувај црве из трешања ;)
Citat: U originalu postavio/la plantaže ....ово је Маре написао ".....sto se jela tice, crvic ovde, crvic onde,..."....зато рекох, чувај црве из трешања ;) Ah...:wallbash::wallbash:....da!.....samo ne bih rekla da se ovaj naš Patak hrani crvićima;)...:ziveli:
Citat: U originalu postavio/la dzoker ah...:wallbash::wallbash:....da!.....samo ne bih rekla da se ovaj naš patak hrani crvićima;)...:ziveli: .....ма, екстравагантан је свакако.....;)
....мислим вага му је екстра важна ;);)
Citat: U originalu postavio/la plantaže ....мислим вага му је екстра важна ;);) :lollol::lollol::lollol:...pa da s' vremena na vreme se i nje seti...:sign0013:Mare!
......штуца му се сада, гарант ;);)
Citat: U originalu postavio/la nedy1067 Jel od smeha....:cao: :yes: :yes::yes:nisi ti dzabe beli medved...
Citat: U originalu postavio/la plantaže ......штуца му се сада, гарант ;);) Sad će on;)...zna on s' koje strane vetar duva...:lollol::lollol:
Citat: U originalu postavio/la dzoker sad će on;)...zna on s' koje strane vetar duva...:lollol::lollol: .....мислиш, киша пада ;);)
Citat: U originalu postavio/la plantaže .....мислиш, киша пада ;);) :nono::nono:...upravo ono što sam rekla....:yes:
Citat: U originalu postavio/la dzoker :nono::nono:...upravo ono što sam rekla....:yes: ааа.....добро......кликни да дође :p;);)