Printable View
Citat: U originalu postavio/la nedy1067 :rolleyes::rolleyes::rolleyes:Dobro...ako nema nista drugo:(:(:(...i hvala:cao: има....немој бити тужан :ziveli:
Citat: U originalu postavio/la nedy1067 Ma od koga sam ja dobio to zaduzenje:confused0083::confused0083::confused0083 ::cao: Pa od mene medo još proletos...uf..eto jel vidiš šta ti se dešava kad pomešaš viljamovku i slatkiše sve zaboraviš...e medo, medo....;):yes::):ziveli:
Citat: U originalu postavio/la plantaže има....немој бити тужан :ziveli: :):):):):)Hvala Zvoncice:):cao:
Citat: U originalu postavio/la nedy1067 :):):):):)Hvala Zvoncice:):cao: nedy, ја сам ти виљамовку сервирала....спавкаш ли ти? Колико оно беше сати код тебе?;)
Citat: U originalu postavio/la plantaže ....мааа, није било ни кога, а ни шта чувати....добродошла кући, Звончице :cao: Hvala Plantaže nadam se da će nas sada biti malo više i hvala i za pivce:ziveli:
Citat: U originalu postavio/la dzoker Pa od mene medo još proletos...uf..eto jel vidiš šta ti se dešava kad pomešaš viljamovku i slatkiše sve zaboraviš...e medo, medoziveli: :happy0194::happy0194::happy0194:Zaduzila medveda da cuva kafanu...po gde to ima:happy0194::happy0194::happy0194::cao:
Citat: U originalu postavio/la nedy1067 :happy0194::happy0194::happy0194:Zaduzila medveda da cuva kafanu...po gde to ima:happy0194::happy0194::happy0194::cao: ....и да чува крушке :rolleyes::lollol::happy0194:
Citat: U originalu postavio/la dzoker Hvala Plantaže nadam se da će nas sada biti malo više i hvala i za pivce:ziveli: ....дааа, имамо још једног момка, анђела....пије без пене :ziveli:
Citat: U originalu postavio/la plantaže nedy, ја сам ти виљамовку сервирала....спавкаш ли ти? Колико оно беше сати код тебе?;) Izvini Plantaze...i mnogo ti hvala...:yes:...sada je 00.30 i ne spava mi se ...mozda sam malko prolupao...:ziveli::cao:
Citat: U originalu postavio/la plantaže ....дааа, имамо још једног момка, анђела....пије без пене :ziveli: Anđeo pa još pije pivo?!:innocent0002: Tog lika stvarno moram da upoznam! Volela bih da vidim kako leti posle 5 piva :lollol::lollol::lollol:
Citat: U originalu postavio/la nedy1067 Izvini Plantaze...i mnogo ti hvala...:yes:...sada je 00.30 i ne spava mi se ...mozda sam malko prolupao...:ziveli::cao: ....пролупати....значи ли то - покварити се :cool::confused0083:
Citat: U originalu postavio/la dzoker Anđeo pa još pije pivo?!:innocent0002: Tog lika stvarno moram da upoznam! Volela bih da vidim kako leti posle 5 piva :lollol::lollol::lollol: хмммм....:cool: то ли је погонско гориво за анђеле? :rolleyes::p:ziveli:
Citat: U originalu postavio/la plantaže ....пролупати....значи ли то - покварити се :cool::confused0083: Ne Plantaže to znači da je načisto odlepio posvađao se sa mozgom sve u svemu prolupao :lollol::lollol::lollol: :sign0013: medo!
Citat: U originalu postavio/la plantaže хмммм....:cool: то ли је погонско гориво за анђеле? :rolleyes::p:ziveli: :happy0194::happy0194::happy0194:
Citat: U originalu postavio/la dzoker ne plantaže to znači da je načisto odlepio posvađao se sa mozgom sve u svemu prolupao :lollol::lollol::lollol: :sign0013: Medo! па, добро....боље то него испирање ;)