Printable View
Citat: U originalu postavio/la Mare kod kuce...petak 13....narod naplasen, ovim i onim...jos im samo treba vampir patak da ih plasi po ulicama...i mi patke dusu imamo...:cool:;) ... hmmm ... u ponoc vise nije 13. :rolleyes: Znaci jos malo pa je tvoje vreme ali ... kod mene nesto nesrecno mirise iz kuhinje ... :o
Citat: U originalu postavio/la JO ... hmmm ... u ponoc vise nije 13. :rolleyes: Znaci jos malo pa je tvoje vreme ali ... kod mene nesto nesrecno mirise iz kuhinje ... :o ...pa kad kupus kupujes od Turcina...sta si ocekivala...:rolleyes::d:)
Citat: U originalu postavio/la Mare ...pa kad kupus kupujes od Turcina...sta si ocekivala...:rolleyes::d:) ... da :wallbash: ... imas pravo!:d U njihovom kupusu ima peparone ... :eek: to jos nikad nisam videla ... :rolleyes: ... malo pokipilo, nije strasno!:d
Citat: U originalu postavio/la JO ... da :wallbash: ... imas pravo!:d U njihovom kupusu ima peparone ... :eek: to jos nikad nisam videla ... :rolleyes: ... malo pokipilo, nije strasno!:d ...mozda vama ne mirise...ali komsije sigurno uzivaju...:d
Sta ti kuvas sutra za rucak?:d:)
Citat: U originalu postavio/la Mare ...mozda vama ne mirise...ali komsije sigurno uzivaju...:d ... :izgubljen NAMA? ... mislis JO i onu drugu?:d
...tatar biftek...i krvavice...:cool::d:p
Citat: U originalu postavio/la JO ... :izgubljen NAMA? ... mislis JO i onu drugu?:d ...da...i ONU trecu...:rolleyes::)
Citat: U originalu postavio/la JO ... :izgubljen NAMA? ... mislis JO i onu drugu?:d ... osim toga komsije su daleko u svakom pravcu oko 50m :yes: ... barem nesto pozitivno :d
Citat: U originalu postavio/la Mare ...tatar biftek...i krvavice...:cool::d:p Nemoj zezat!:p Sta je to?:eek: Tatar je presno meso junece znam ali ... hmmm... sa krvaricom ... zezas:)
Citat: U originalu postavio/la Mare ...da...i ONU trecu...:rolleyes::) :izgubljen:izgubljen:izgubljen a.... mislis na :pray:
Citat: U originalu postavio/la JO ... osim toga komsije su daleko u svakom pravcu oko 50m :yes: ... barem nesto pozitivno :d ...sta je 50 m za pravi Turski kupus...prelazi on i mnogo vise...:o:p:d
Citat: U originalu postavio/la JO Nemoj zezat!:p Sta je to?:eek: Tatar je presno meso junece znam ali ... hmmm... sa krvaricom ... zezas:) ...prvo ja nista ne spremam...nije da ne znam nego mrzi me...:d...a drugo, pa sta si ocekivala od moje vrste da jede...jaja na oko...:p:o:)
Citat: U originalu postavio/la Mare ...sta je 50 m za pravi Turski kupus...prelazi on i mnogo vise...:o:p:d ... pa nadam se da ce onda pogoditi pravi pravac ... direktno preko puta stanuju moji omiljeni "arkadasi" :d
Citat: U originalu postavio/la JO Nemoj zezat!:p Sta je to?:eek: Tatar je presno meso junece znam ali ... hmmm... sa krvaricom ... zezas:) ...inace to je juneci biftek, strugan, ne mleven....dobro zacinjen...:)