...хе,хе...обострано задовољство, а није сексуално ;):cao::cao:
Printable View
Уз, највероватније последњу овогодишњу баштенску ружу, добро јууутрооо :cao:
Свратих, видим "овде" Татица, али "у празно". Мало сира за доручак, и младог и старог, па ко шта воли, нек изволи :ziveli:;):cao:
Plantaze,hvala za Jack D. Odkad su mu povecali cenu,pravo da ti kazem,ovaj virtualni mi skoro vise prija;) a i manje ostecuje jetru:)
PS. Drago mi je da ti prija muzika:cao:
... ne, ne, ovog puta te nije vanzemaljac pratio satelitom:ljutko:, to te googel snimio dok si stolcirao po Adi ...:d
Ocekivala sam da budes nesto malcice zahvalan da sam ti poklonila ovako lep bezpernat body a ti za uzvrat pricas opet u zagonetkama da te nemam razumeti:ljutko:
:confused0083: ... hmmm .... verovatno rec o modi i dok si se bavio "keramikom" virio ti guzin fax iz caksira a danas kao "suptilno-boemski tapacirac" nosis caksire preko pupka:d :p
Plantaze nema, dosadno joj da se druzi sa zenskama;), Pesmi fali kreativna tema:d Bratislav svira, mozda komponuje nesto posebno lepo za kafanicu:cool:;) ... Dejan broji bandere u ulici:d a Patak hmm ... on se boji da dodje kad je vanzemaljac u mrezi :d
... e pa kad nema nikog, onda nema ni mene ... :happy0059: laku noc, drustvenom drustvu i evo da napravim malo galame da vas razdrmam:d
[media]http://www.youtube.com/watch?v=PfAWReBmxEs&feature=related[/media]
:cao::)
...zakasnio sam samo 15 minuta...:izgubljen:(:( ... bas mi je zao...a nista i ne komponujem...doduse,spremam se da odsviram neku lepu muziku....e sad,kako ce zvucati u mojoj verziji...to je vec drugo pitanje...al bice lepo:yes: ...pa koliko god neskromno zvucalo... slusace se malo swing u kafanici i bi-bap
Dobar dan...:cao:
Zdravo Plantaze ...vidim da si tu...:):cao::cao::cao:
... ajjj ... Pesma:o, nesto mi je poznat tvoj ritam, ceo dan ne klopati, samo kafa sa mlekom :yes:
... danas sam u kafu usula sok od borovnice i cudila se mleku da nije belo, trajalo je nekoliko sekundi dok sam ukapirala da sam pobrkala tetrapake:p koji su na blic-pogled slicni ... zato sam sada pomislila, ajd malo da odmorim i da pogledam sta rade forumasi uzivo na Srbiji ... ali nikog zivog:p ... ili kako ti to negujes reci - ni zive duse;)!
:)
Pa da, чакшире ... чак шире, a kada su уже, onda su чакуже ... :d
Ja sam tu rec vec potpuno zaboravila i onda me je Iskrica podsetila ... ne secam se na kojoj je to temi bilo gde smo pricali o vojvodjanskim recima tj. o dialektu? U svakom slucaju, odlucila sam se da se ponovo njom koristim, barem samo tada kada je rec o tim suptilno-boemskim tapacirovim ... чакширama :d:)
:eek:Sta? Ti u potki musko? Zasto mislis to:o? Ajde izdaj mi bre tu musku frekvenciju na kojoj mislis da si ... ajde da cujem koje zajednicke teme imas sa muskima o kojim sa ostalim zenskama ne mozes da pricas:izgubljen? Ajde kazi, nemoj da pocnem da pustam brkove da bi se samnom druzila:d.;)
... inace, vec milion puta sam cula da koristis rec potka ali sada te moram pitati? Sta je to potka? ... do vraga:happy0194:,
Koliko lepe hrane u kafanici...i rostilj...i meze...i svakojake djakonije...a vreme posta:izgubljen ....u stvari,to je bas lepo...kad vec u ovoj pravoj trpezariji nema toga...da makar na virtualnoj trpezi bude bogato i mrsno:)...mmm...sve je ukusno i lepo...e sad idem da jedem valjushke:)
Знаш, нисам тако паметна као жене :d.....па ми прија друштво мог нивоа...Шалу на страну, мушко друштво ми прија, а то заиста нема никакве везе са сексом; никада „не тупе“ до бесвести, прихватају те такву каква јеси са свим манама; реални су, не идеализују; нема празних прича типа „шминка, крпице, образовање, статус“; никада ти мушкарац неће „подметнути ногу“ ни „забити нож у леђа“; никада показати завист, нити обратити пажњу на безначајности типа "накит, фирмирана гардероба, шминка, туристичка дестинација"...што су теме микроскопских женских „разглабања“ .....једноставно са њима можеш бити опуштен, ако их на време трасираш на стазу без набацивања; пажљиви су, а пажња ми прија; цене вредности, ћуте када треба, што су ређе женске особине; нису хировити; ....и није реч о заједничким темама, него о приступу темама; већ рекох, о било чему да се прича, мушкарац неће „тупити до бесвести“....тек, покушавам рећи да ми прија та тако једноставна и опуштена, више површна него аналитична, мушка психологија :yes::ziveli:
Pozdrav,Plantaze! :cao:Vidim da si zelena tackice...ajd` dodji u kafanicu da podelimo taj vocni kolac:) Posle valjushaka sa kiselim kupusom,pravo da ti kazem...prijace mi...Nadam se da znas sta su valjushci...u stvari,znas sigurno,...mada ima i nekih drugih naziva za to jelo...al`ne mogu da se setim sad...
Ваљушци са киселим купусом? То ми је бака правила, давно....у Сомбору. Татина маћеха, иначе Мађарица. Нећу тај укус заборавити никада. Друга бака, мамина мајка, правила је флекице са киселим купусом. Ваљушци су били лепши. :ziveli:
Шта има ново код тебе? Субота, нека журка? :)