:cao:....sorry Dzo...ili sam bio u igraonici ili se nisam odjavio...:(...naravno da bi se javio da sam te video...:)
Printable View
Ovako: Ako ne primetis odmah da se nisi odjavio, onda ces morati primetiti kasnije - kad-tad, ali primetices ... :wallbash:lupices glavom i reci "ahhh zaboravio sam se odjaviti..." ... i odjavices se:rolleyes:. Eto zato ne mozes reci, "mozda se nisam odjavio" ...jer nema "Mozda"(osim u slucaju ako mislis da te je neko drugi odjavio;)). Kapiras sada:d?
:)
Pozdrav JO...mani se vise "ujedanja" s Maretom...:):):cao:
JO,htedoh malo procaskati s tobom,no ti si na tvojim "secanjima"...nemam vremena da cekam...odoh polako kuci...da se spremim...Parni valjak me ceka veceras u SPENS-u...nadam se ludoj zurki...:cao::cao::cao:
...:izgubljen...ako izadjes sa "Srbije" i ne odjavis se...iii...posle recimo odes da spavas....:rolleyes:...sta se onda desava...:p....evo reci cu ti...da ne lupas glavu...:wallbash:...:d..."Srbija" te jos neko vreme prijavljuje kao prisutnog a onda te izbaci "zbog neaktivnosti"...;)
u drugoj varijanti, kad si na igricama, pa izadjes, odjavio se ili ne, ne vidis da li je neko, jos, tu ili nove postove na neku od tema...kapiras sada...:ljutko:
:)
:lollol:
... ok, nisam sve to znala:p
.. glavno da me vidis sada!:d
... vidim da je ponoc prosla :cold:
... pa rekla sam da cu te doterati;)
... i evo tacno za ponocnu akciju!:)
Di ste ljudi, 'di koci? ... zaspacu, mislim da sada vise nije moje vreme:happy0059:
... Patak, sta cu dobiti od tebe ako ti pustim kosu da naraste?:)
...toliko od mene za veceras...lepo je bilo sresti vas devojke...ali sad nastupa moje (radno) vreme...;)...:cao:...:)
:cool:
Atačment 10666