Добро јутро, Маре, упс - Лаку ноћ, Маре. Остављам ти чоколадице, а вечерас нешто лепше ;) Наравно, зимски амбијент Дивчибара, Нова стаза, Црни врх :cao:
Printable View
Добро јутро, Маре, упс - Лаку ноћ, Маре. Остављам ти чоколадице, а вечерас нешто лепше ;) Наравно, зимски амбијент Дивчибара, Нова стаза, Црни врх :cao:
Ovde vec odavno niko nista ne kuva!:eek:
... necemo valada i mi da pocnemo ovako da se hranimo od suncane energije?:rolleyes:
:cao:
[media]http://vimeo.com/18976193[/media]
[media]http://vimeo.com/14332623[/media]
Нећемо, да нас не похапсе!
У време комунизма је живео неки Рус који је и зими и лети ишао само у гаћама. Постао је популаран и народ је почео да га следи у томе. Онда је држава видела да ако постане превише популаран нико неће да купује одала и плаћа енергенте, па га је ухапсила и отерала у Сибир.
А почео је шета го након што су му са двадесет и кусур година открили рак и рекли су му да неће живети дуже од годину дана. Пошто није хтео да умре у мукама изашао је напоље у гаћама у нади да ће да умре од хладноће, међутим ништа му се није десило. Онда је сутрадан изашао и полио се хладном водом, међутим ни кијавицу да добије. Онда је свуда почео да иде тако у гаћама. ...
Умро је од оног рака из младости, али са осамдесет и кусур година.
Шта ли ће држава тек да уради овом што неће да једе?! :d
Може, као хитна помоћ, кобаја и похована пилетина? За Декија, зелене јабуке :ziveli:
Кељ са јагњетином и кромпирићима. Пријатно :ziveli:
добро јутро, добро јутро:cao:
Песма и Дејан су моја крвна група. ОК, поврће ћемо оставити за ЈО ;):cao:
Hvala, hvala ... ja sam danas kuvala spenata njam, njam ... i naravno, uz to jos nesto fino;):)
... a uz sve to fino, jos nesto jako fino :yes:
Мљац, мљац, све ми се свиђа :yes::) сем вина ;):cao:
Da, znala sam da volis i zato rekoh ajd da slikam, da napravim zazubice;)
... dobila sam ih iznenadno iz susednog uzgajalista i odmah pozvala drustvo na rucak odnosno veceru. Sada smrdi cela kuca:ljutko:... i luftiram i nista ne kuvam vise, danas i sutra ce se kuca luftira i sporet 'laditi a ja odo u goste na rucak:cao:
...i sa tim bi zatvorio, zimsku holesterol idilu...:(...ove godine ranije nego inace...preteralo se...:rolleyes:....dosegli smo plafon (mozda je bolje reci, dotako sam dno) ranije nego inace...:eek:
Atačment 10838
...krece prolecna dijeta kad joj vreme nije...:o....sto se mene tice od sad postavljajte, salatice ono bezukusno zrnevlje i slicne splacine....mmmm...:o
:wallbash:
ах, да....чинија је сувенир из ових крајева, Коштунићи....молим вратити је са неким пачијим специјалитетом....а специјалитета је много, треба ли их набрајати? Поћи ћу, а ЈО ће наставити ;) Пачији врат, пачији чварци, перје, џигерица, па још пуно тога вреднијег од кокошијег.....:):cao:;)
На ТВ сам гледао неку ББЦ-јеву емисију о храни. По њима, једна од бољих ствари за смањивање масних наслага је да пијемо млеко, јогурт и једемо остале млечне производе уз сваки оброк.
Доказали су да кад уз оброк уносиш млечне производе, калцијум из њих везује масноће из хране и из организма се избацује неколико пута више масноћа него кад једеш без јогурта, мелека, сира....
Ja uvek dodjem kao neko antiprorivan...hocu ereci da ti naucnici nemaju pojma:)
kad bi bilo tako..nikad ne bih imala ni grama sala,a o holesterolu da ne pricam...ja jednostavno ne umem da jedem ako ne zalivam mlekom ili jogurtom,a tako sam naucila i sinove,mene moja mati i sve u krug...:cao:
Нису рекли да се избацује сва маст. Ако се добро сећам бројки, особа чија су г****ца испитивали када је јела без млека, избацивала је 0,5 грама масти. Када је јела са млеком, избацивала је око 2 грама масти.
А уствари је све ствар математике и физике. Ако унесеш више калорија него што потрошиш, тај вишак ће се вероватно негде наталожити као резерва "за зиму".
Један од лепших начина за сагоревање вишка енергије је да децу пошаљеш у школу, мужа узмеш под руку и љубите се сат времена. Сат времена љубљења сагори преко 1500 калорија! http://www.youtube.com/user/psychetr.../2/STNYycvhotY
Evo rucka: kisela riba(heringer)i bareni krompirici ... to je dietno jelo;)
...taman sam se odjavio sa igraonice i rekoh da proverim ima li koga da ne bude da se nisam javio...i imam sta da vidim, pise da sam tu iako sam se odjavio..:eek:... i ko jos...JO...da ne svratih ne bi me oprali ni Dunav ni Sava....:rolleyes:...
...i jos nesto...to sto se patak ugojio ne znaci da je "deb`o"...:p
Dejane, forum opet koci !!!:rolleyes: