Printable View
Citat: U originalu postavio/la dzoker otišao da ih stacionira mnogo su se izrabile ovde u kafani sadeći celo popodne one sadnice što sam im ostavila...:lollol::lollol: ...јесу их посадиле?
Citat: U originalu postavio/la Mare ...auuu...sta vam je bre...al ste se raspricali...sve mi zuji u glavi...kao da sam u "Gradskoj kafani" prvog dana nove godine...:cao: Dobro nam dosao...:cao:
Citat: U originalu postavio/la Mare ...auuu...sta vam je bre...al ste se raspricali...sve mi zuji u glavi...kao da sam u "Gradskoj kafani" prvog dana nove godine...:cao: O pa gde si Mare?! :cao: Napokon da se i gospodin Ledeni pojavi među nama smrtnicima!;):cool:
Citat: U originalu postavio/la nedy1067 Dobro nam dosao...:cao: ...bolje vas nasao...kako ste...sve ok?...nemam snage da listam...mada sam neke stvari vec video...:rolleyes:
Citat: U originalu postavio/la plantaže послужи га виљамовком Drugar...stigla i viljemovka...izvoli...:cao:
Citat: U originalu postavio/la dzoker O pa gde si Mare?! :cao: Napokon da se i gospodin Ledeni pojavi među nama smrtnicima!;):cool: ...vi ste mi omiljeni smrtnici...na drugim mestima se druzim sa ovim "nebeskim.....":rolleyes::d
Citat: U originalu postavio/la dzoker nedy nemoj da si bukvalan teleportovane su to što si ti video je samo optička varka..razumeš!;) ...их, каква си....могле су сачекати до бербе крушака
Citat: U originalu postavio/la dzoker Nedy nemoj da si bukvalan teleportovane su to što si ti video je samo optička varka..razumeš!;) Vidis Mare...sve varka...:cao:
Citat: U originalu postavio/la nedy1067 Drugar...stigla i viljemovka...izvoli...:cao: ...moram da priznam, da sam pio Chivas do pre sat dva...takvo bilo drustvo...mada preferiram dobru vocnu, kao i svaki bogougodni Srbin...;)
Citat: U originalu postavio/la plantaže ...јесу их посадиле? Nego šta su! vidi... [media]http://www.svezazene.com/uploads/articles/image/basta%203.jpg[/media]
Citat: U originalu postavio/la mare ...moram da priznam, da sam pio chivas do pre sat dva...takvo bilo drustvo...mada preferiram dobru vocnu, kao i svaki bogougodni srbin...;) ....настави, биће ти лакше :) иди....тамо....дотле ћемо спремити вечеру :)
Citat: U originalu postavio/la plantaže ...их, каква си....могле су сачекати до бербе крушака Mare hoćeš da nam pozajmiš one tvoje iz harema da poberu kruške kada za to dođe vreme!?
Citat: U originalu postavio/la plantaže ...их, каква си....могле су сачекати до бербе крушака Bas je neka...oterala izbeglice...pa nek sama bere kruske:yes:...ja:nono:...:cao:
Citat: U originalu postavio/la nedy1067 Bas je neka...oterala izbeglice...pa nek sama bere kruske:yes:...ja:nono:...:cao: :happy0194::happy0194::happy0194:
Citat: U originalu postavio/la nedy1067 Vidis Mare...sve varka...:cao: I mene sada već hvata neka varka :happy0059: pa ću izleda morati da vas pozdravim do sutra tj. danas zadana.Pozdrav svima :cao::cao::cao: