Цмокић ЈО!
Не бринем ја за самодисциплину код лавице.... Мајмунчиће муче искључиво бубрези, а ти си до даљњег, по сопственом опредељењу....:)
Printable View
Цмокић ЈО!
Не бринем ја за самодисциплину код лавице.... Мајмунчиће муче искључиво бубрези, а ти си до даљњег, по сопственом опредељењу....:)
Испричаћу ти, ЈО, истиниту причицу.
Отишао мој супруг у Порторож, отприлике на оволико дана колико тебе сада није било. Из куће нисам излазила, из канцеларије ни по доручак... на посао ишла југићем, да што пре будем код телефона... Прозори су чекали рибање, али на њима су били ти слатки отисци његових прстића....календар се излизао од мог погледа...
И...само другачија скала од очекиване при повратку, замутила је мој поглед, а Газела...вау....
Млада си, научићеш, могу те повредити погрешни трептаји само оне особе коју волиш, коју чекаш, на овај или онај начин....
А знаш....ко је ледара....:ziveli:
[.
Млада си, научићеш, могу те повредити погрешни трептаји само оне особе коју волиш, коју чекаш, на овај или онај начин....
А знаш....ко је ледара....:ziveli:[/QUOTE]
Mlada sam? Otkud to sada znas:o? Od pocetka sam govorila da sam starija od tog "klinca" :d Ali vi necete da mi verujete, za vas sam 'mala zelena Svabica', 'intergal. princezica' ... sta jos sve...:d;):cool: Njemu je odprilike god. ko mom mladjem bratu oko 30 do 35... ali nije vazno... nego mislis da se ljuti na mene i zato ta gazela?:o
Izlazim na veceru i u nocni zivot!:cool: Javiti cu se jos veceras!
CMOK:)
Mlada sam? Otkud to sada znas:o? Od pocetka sam govorila da sam starija od tog "klinca" :d Ali vi necete da mi verujete, za vas sam 'mala zelena Svabica', 'intergal. princezica' ... sta jos sve...:d;):cool: Njemu je odprilike god. ko mom mladjem bratu oko 30 do 35... ali nije vazno... nego mislis da se ljuti na mene i zato ta gazela?:o[/QUOTE]
ЈО, ИГРАЛИ СМО СЕ! Наравно, није потребно много мозга да се укапира твоја изузетна интелигенција, широко образовање, зрелост, што "не иде" са младошћу, али си нас освојила енергијом, тако својственој баш младости... А то прија...
НЕ ЉУТИ СЕ, СИГУРНА САМ, ПОВРЕЂЕН ЈЕСТЕ. Бринуо је о сваком слову које је написано, приметила си, сугерисао да неке поруке бришем или модификујем, стрпљиво чекао данашњи дан, твој повратак... А ТИ СИ БИЛА ЛЛЛЛ.
Знаш да није одговорио на "odgovori na druga dva pitanja bi pokvarili igru" - а ту је било "Zasto si tako ozbiljan? Sta se desava u tebi? Jesi li melanholicne prirode".
"Рањену" особу није тешко повредити.
А, како рече твоја животна енергија ми смо тим, бићемо мелем једни другима, колико можемо! :yes: