Printable View
Citat: U originalu postavio/la dzoker kako da se ne brinem kad je prazno...:o:lollol::lollol: ....па.....напунила си :ziveli:
Citat: U originalu postavio/la plantaže .....може ли E to carice, a ne da mi tu uvaljuješ nekave tikvice!:yes::cao:
Citat: U originalu postavio/la plantaže ....па.....напунила си :ziveli: Nego šta!!!:yes::ziveli:
Citat: U originalu postavio/la plantaže .....може ли Svakako:yes::yes:...hvala...a cini mi se da je vrema za bordo...:ziveli::cao:
Citat: U originalu postavio/la dzoker e to carice, a ne da mi tu uvaljuješ nekave tikvice!:yes::cao: ....и....да додам
Citat: U originalu postavio/la plantaže ....и....да додам a ja se već zabrinula da si zaboravila pa :ziveli:
Citat: U originalu postavio/la nedy1067 Svakako:yes::yes:...hvala...a cini mi se da je vrema za bordo...:ziveli::cao: :ziveli::ziveli:
Citat: U originalu postavio/la plantaže :ziveli::ziveli: Hvala Plantaze...i naravno :ziveli::ziveli::ziveli::cao:
Citat: U originalu postavio/la nedy1067 hvala plantaze...i naravno :ziveli::ziveli::ziveli::cao: .....да додамо
Citat: U originalu postavio/la plantaže .....да додамо Može... može... hvala.... :cao:
Citat: U originalu postavio/la dzoker može... Može... Hvala.... :cao: даћеш и меди? ;);)
Citat: U originalu postavio/la plantaže даћеш и меди? ;);) Što se mene tiče može da uzme ceo kotur...:lollol::lollol::lollol:
Citat: U originalu postavio/la dzoker Može... može... hvala.... :cao: Ne ide bas najbole sa pivom:yes::yes::yes::cao:
Citat: U originalu postavio/la nedy1067 Ne ide bas najbole sa pivom:yes::yes::yes::cao: Pa i ne mora dala sam ti ceo kotur...:yes::cao:
Citat: U originalu postavio/la nedy1067 Ne ide bas najbole sa pivom:yes::yes::yes::cao: nedy, за пиво Звончици кикирики ;);)