Još nisam.Takve odluke ja ne donosim na brzinu.Moj otac je npr. kupio cigarete stavio ih u dzep i nikada više nije zapalio već 18 godina, a propušio je jako rano možda još u osnovnoj školi.E vidiš što ti je karakter!
Samo tako moze...:yes:
01-02-2009, 14:31
dzoker
Citat:
U originalu postavio/la Mare
Samo tako moze...:yes:
Jer si ti tako ostavio ili je i to tajna vezana za tvoju malenkost.Pošto sam se navikla da ti o sebi ništa nećeš da kažeš.A to vidiš nije drugarski!;):rolleyes::)
01-02-2009, 14:33
plantaže
Citat:
U originalu postavio/la dzoker
A to vidiš nije drugarski!;):rolleyes::)
:yes::yes:
01-02-2009, 14:39
Mare
Citat:
Jer si ti tako ostavio ili je i to tajna vezana za tvoju malenkost.Pošto sam se navikla da ti o sebi ništa nećeš da kažeš.A to vidiš nije drugarski!;):rolleyes::)
Nisi pazila na casu...ima ta info u odgovoru na jednu ponudu "kafe sa cigaretom"...da bas sam tako prestao da pusim...pre 5 + godina...;)
01-02-2009, 14:41
dzoker
Citat:
Nisi pazila na casu...ima ta info u odgovoru na jednu ponudu "kafe sa cigaretom"...da bas sam tako prestao da pusim...pre 5 + godina...;)
Videla sam, to zato sam te i pitala da li si i ti tako prestao.A komentar je bio zbog tvoje preterane tajnovitosti o sebi, još ću da pomislim da si žensko!;)
01-02-2009, 14:42
plantaže
1 Prikačeni fajl(ovi)
Citat:
................
01-02-2009, 14:43
plantaže
Citat:
Videla sam, to zato sam te i pitala da li si i ti tako prestao.A komentar je bio zbog tvoje preterane tajnovitosti o sebi, još ću da pomislim da si žensko!;)
:lollol::lollol::lollol::lollol:плавушо:cool:
ни мушко не умеш препознати :)
01-02-2009, 14:46
Mare
Citat:
:lollol::lollol::lollol:Pa da sto bi se inace plasio Marka Jarica...;)...a i pricam sa vama kao drugarica....hmm...idem da porazmislim o svemu...tu nesto nije u redu...:rolleyes:...napustam vas:(...od sad se javljam samo na sportske teme i politiku...:d
01-02-2009, 14:48
plantaže
Citat:
Pa da sto bi se inace plasio Marka Jarica...;)...a i pricam sa vama kao drugarica....hmm...idem da porazmislim o svemu...tu nesto nije u redu...:rolleyes:...napustam vas:(...od sad se javljam samo na sportske teme i politiku...:d
:cao::cao::cao::cao:
сврати некада, "по срцу" или "по задатку":)
01-02-2009, 14:50
Mare
Citat:
U originalu postavio/la plantaže
:cao::cao::cao::cao:
сврати некада, "по срцу" или "по задатку":)
;):cao::cao::cao:
01-02-2009, 15:02
dzoker
Citat:
:lollol::lollol::lollol:Pa da sto bi se inace plasio Marka Jarica...;)...a i pricam sa vama kao drugarica....hmm...idem da porazmislim o svemu...tu nesto nije u redu...:rolleyes:...napustam vas:(...od sad se javljam samo na sportske teme i politiku...:d
Nemoj da nas napuštaš:(...Samo sam se šalila! I nemoj mnogo da razmišljaš-to nije zdravo! :cao: