Printable View
Citat: U originalu postavio/la plantaže ...ја више не смем....добићу црвени картон.... :cao::cao::cao::cao: Ma opušteno!:cool:Čekaću te!:ziveli::cao:
Где си, Маре до сада? Управо смо "између неба и земље....."
Citat: U originalu postavio/la plantaže Где си, Маре до сада? Управо смо "између неба и земље....." Evo me...kakva frka ovde...sta se desava...ko je dao zuti karton...:izgubljen:cao:
Citat: U originalu postavio/la mare evo me...kakva frka ovde...sta se desava...ko je dao zuti karton...:izgubljen:cao: ЈО, теби и мени, погледај Ординацију....а довела и другог чувара плаже....:(
Citat: U originalu postavio/la plantaže Где си, Маре до сада? Управо смо "између неба и земље....." Otkud ti ova slika?:izgubljen
Citat: U originalu postavio/la plantaže ЈО, теби и мени, погледај Ординацију....а довела и другог чувара плаже....:( Jel to Jo pala na onom testu...:d
Citat: U originalu postavio/la JO Otkud ti ova slika?:izgubljen ...нашла сам је на твом столу у Ординацији.... зашто?:izgubljen
Citat: U originalu postavio/la plantaže ЈО, теби и мени, погледај Ординацију....а довела и другог чувара плаже....:( CCCCC:nono: Pa ti stvarno tracas....:rolleyes:... cutljiva ribica... Obrisi sliku!
Citat: U originalu postavio/la mare jel to jo pala na onom testu...:d ...аха....мада, нисмо морали баш толико....:(
Citat: U originalu postavio/la JO CCCCC:nono: Pa ti stvarno tracas....:rolleyes:... cutljiva ribica... Obrisi sliku! ...ако опростиш Марету и мени....уцена, борба за ЈО :yes:
Citat: U originalu postavio/la plantaže ...ако опростиш Марету и мени....уцена, борба за ЈО :yes: Da, tipicno, jos ucenjava!:izgubljen Rekla sam, velikodusno, 2 dana! :cao:
Citat: U originalu postavio/la plantaže ...ако опростиш Марету и мени....уцена, борба за ЈО :yes: Evo ja cu javno da se izvinem, mojoj dragoj drugarici, kad kaze "kroz cije oci je videla" doticnu poruku...:d :sign0013::pray:
Obrisi sliku!:) Molim te!:):):)
Citat: U originalu postavio/la Mare Evo ja cu javno da se izvinem, mojoj dragoj drugarici, kad kaze "kroz cije oci je videla" doticnu poruku...:d :sign0013::pray: Kao prvo, nesvidja mi se ona zelena glavica!:d i onaj andjeo je isto bezveze :d Samo kad mi jos kazes sta mislis!:izgubljen:rolleyes:
Citat: U originalu postavio/la JO Obrisi sliku!:) Molim te!:):):) Da, obrisi Plantaze...:)