:rolleyes::rolleyes::rolleyes: Polako, pa znam! Na kraju je ono lice sto opravda!:)
Sala Mare, Ta crvena lica kod mene neznaci da sam "uvek" ljuta! Pozoriste!:cool:
Stvarno si nesto nacet... ajd na kauc!:cool::d
17-01-2009, 20:31
JO
Citat:
U originalu postavio/la plantaže
:izgubljen:izgubljen:izgubljen:izgubljen
Pitam se i ja... vao, DRAGA MOJA zna da bude i pretnja, zar ne?:o
17-01-2009, 20:31
plantaže
Citat:
U originalu postavio/la JO
:
Stvarno si nesto nacet... ajd na kauc!:cool::d
:lollol::lollol::lollol::lollol:
17-01-2009, 20:32
Mare
Citat:
...супер изгледа...има гајбу на Врачару, у Вишњичкој Бањи, у Монтенегру, кућу у Африци... возач, говори језике.... (наставак следи):cao:
Sad videh ovo...i zato ZANEMARITI prethodnu poruku...sta rece...pa sta radi sa tolikim nekretninama...i usput kolika im je vrednost...ako moze u evrima ili $...:d:d:d:cool:
17-01-2009, 20:34
JO
Citat:
...супер изгледа...има гајбу на Врачару, у Вишњичкој Бањи, у Монтенегру, кућу у Африци... возач, говори језике.... (наставак следи):cao:
Kazi joj da poseti ovaj forum!:d
17-01-2009, 20:37
plantaže
Citat:
U originalu postavio/la mare
sad videh ovo...i zato zanemariti prethodnu poruku...sta rece...pa sta radi sa tolikim nekretninama...i uspu kolka im je vrednost...ako moze u evrima ili $...:d:d:d:cool:
Гајба у Милешевској је за три мачке и њу, када је у престоници. Кућу у Вишњичкој издаје странцима, море је закључано, Африку још отплаћује...има и гајбу на Звездари, то је друга прича... Колика је вредност? Није срећна:(
17-01-2009, 20:42
Mare
Citat:
Гајба у Милешевској је за три мачке и њу, када је у престоници. Кућу у Вишњичкој издаје странцима, море је закључано, Африку још отплаћује...има и гајбу на Звездари, то је друга прича... Колика је вредност? Није срећна:(
To mi kazi...;) mislim...zao mi je sto je nesrecna...:(...ali mislim da macke nisu pravi izbor za kucne ljubimce u toj situaciji...mislim da bi joj jedan patak vise prijao...:d:cool:
17-01-2009, 20:44
plantaže
Citat:
U originalu postavio/la Mare
To mi kazi...;) mislim...zao mi je sto je nesrecna...:(...ali mislim da macke nisu pravi izbor za kucne ljubimce u toj situaciji...mislim da bi joj jedan patak vise prijao...:d:cool:
:lollol::lollol::lollol::lollol:
17-01-2009, 20:46
JO
Citat:
Kazi joj da poseti ovaj forum!:cao: Mislim da je to resenje za Patka, onda ce manje provesti na kaucu!:d