Printable View
Citat: U originalu postavio/la mare .....a ja kad nocu ne odspavam....:d:cool: ....одспаваш ујутро ;)
Citat: U originalu postavio/la plantaže Ćaos, drugari :cao::cao: Pa gde si ti?! Jel se sad dolazi?!;):rolleyes:Jel si dobila slobodno veče na kompu ili je omladinac legao da spava?:cao:
Citat: U originalu postavio/la plantaže ....одспаваш ујутро ;) ...paaa, da se ne lazemo:rolleyes:...desi se, al` moram ti reci sve redje i redje...:o:)
Citat: U originalu postavio/la dzoker Pa gde si ti?! Jel se sad dolazi?!;):rolleyes:Jel si dobila slobodno veče na kompu ili je omladinac legao da spava?:cao: ....била ја око 23....вас нема...омладинац још није стигао :cao:
Citat: U originalu postavio/la plantaže .....када сиђете са тавана Ja sišla...može limunada ja nisam Mare vampir...ja mogu...:cool:
Citat: U originalu postavio/la dzoker Ja sišla...može limunada ja nisam Mare vampir...ja mogu...:cool: ....а вампири не пију ништа друге боје :izgubljen
Citat: U originalu postavio/la plantaže ....била ја око 23....вас нема...омладинац још није стигао :cao: Ja sam tu povremeno ceo dan, poludela sam od ove kiše....:ljutko:
Citat: U originalu postavio/la plantaže ....а вампири не пију ништа друге боје :izgubljen Pa jel gledaš ti filmove...:cool:
Citat: U originalu postavio/la plantaže ....а вампири не пију ништа друге боје :izgubljen :cool:...more, piju sto da ne piju...:yes:...sve sem soka od gloginja...:o:d
Citat: U originalu postavio/la dzoker Ja sam tu povremeno ceo dan, poludela sam od ove kiše....:ljutko: samo za tebe, Zvončice [media]http://www.youtube.com/watch?v=qZKumShzc98[/media]
Citat: U originalu postavio/la dzoker Pa jel gledaš ti filmove...:cool: ....jok, bre :rolleyes:;);)
Citat: U originalu postavio/la Mare :cool:...more, piju sto da ne piju...:yes:...sve sem soka od gloginja...:o:d :lollol::lollol::lollol:
Citat: U originalu postavio/la mare :cool:...more, piju sto da ne piju...:yes:...sve sem soka od gloginja...:o:d аааа.....хоћеш да ти сервирам посебан специјалитет? ;)
Citat: U originalu postavio/la plantaže ....jok, bre :rolleyes:;);) Mare ti je već dao odgovor....:yes:
Citat: U originalu postavio/la dzoker mare ti je već dao odgovor....:yes: Постоји ли питање на које Маре не зна одговор? ;);)