da bi ruze bile lepe mora se raditi oko njih..e posto je prestala kisa odoh...taman za plevljenje (to mrzim) :cao::cao::cao:
Printable View
da bi ruze bile lepe mora se raditi oko njih..e posto je prestala kisa odoh...taman za plevljenje (to mrzim) :cao::cao::cao:
Звончице, дивно је у Кафанчету, сада када си ту. Заиста, сада морам у кухињу, долази ускоро гладно дете. :cao:
Odoh i ja pa ću da dođem malo kasnije!!!:cao::cao:
Zdravo Dejo!:cao:
Ovaj vaš beogradski ću da propustim...a možda i neću... možda svratim ovih dana,a i obećala sam ti pivo,ali zato ovaj naš nikako,ipak sam ja lokal patriota,čekaju me lepotice iz Slovačke,ako ih opet nešto ne zeznu,ovi naši, pa ne dođu kao pre neku godinu,pa nisam imala izbora sem ovog apatinskog piva.:ziveli:
Идеју за овдашњи фестивал пива су украли од вашег. Исто су покушали да ураде и са ЕxИТ фестивалом организујући ЕХО фестивал, али срећом су пукли. Волео би када би се различити фестивали проширили по Србији, али различити, не конкуренски. Па једног месеца идемо у Лесковац, следећег у Гучу, па рецимо у НС, ...
Ја нешто радим градим па не знам да ли ћу успети да свратим на пиво, али потрудићу се. Морам ово да завршим пре него ми се врати лепши и паметнији део породице.
Znam i muka mi je od centralizacije da se sve što je dobro i što donosi novac dešava u Beogradu, kao da ostatak Srbije ne postoji :besan: Naravno da treba da ima različitih festivala ali sam i za konkurentske,čisto zbog motivacije organizatora, ali ne da se svi organizuju u gotovo isto vreme ili jedan za drugim kao da ostalih 11 meseci u godini ne postoje.Ma šta da ti pričam kad sve znaš....:ljutko:
Ajde živeli:ziveli:
evo ruze za Plantaze kad se probudi nek zamirisu:cao: