Printable View
Здраво, Nedy :cao:
Citat: U originalu postavio/la plantaže ...хајд' у Кафану....топло.... Gde si Plantaže? Može za popodne... [media]http://www.lopud.nl/wijn/f-dingac.jpg[/media]
Citat: U originalu postavio/la plantaže ...хајд' у Кафану....топло.... Pa ja sam medo...nije mi hladno...radje bi u frizider...:cao:
Citat: U originalu postavio/la dzoker a šta će australija u evropi?!:izgubljen ....златна долина.....
Citat: U originalu postavio/la nedy1067 Pa ja sam medo...nije mi hladno...radje bi u frizider...:cao: Naravno da ti nije hladno kada je kod tebe preko 20 stepeni...videla bih te ja ovde sa nama!:ziveli:
Citat: U originalu postavio/la dzoker Gde si Plantaže? Može za popodne... ...може.....:):cao::ziveli:
Citat: U originalu postavio/la plantaže Здраво, Nedy :cao: Hvala...hvala...:cao:
Citat: U originalu postavio/la dzoker Naravno da ti nije hladno kada je kod tebe preko 20 stepeni...videla bih te ja ovde sa nama!:ziveli: Cini mi se da bih lakse podnio zimu nego ovu vrucinu...pa kad je jos velika vlaga...onda sacuvaj boze:cao:
Idem da pravim one češke ‚‚kolačiće‚‚ što ste me zezali da ne znam da ih napravim...pa vas pozdravljam do sutra!:cao:
Citat: U originalu postavio/la dzoker Idem da pravim one češke ‚‚kolačiće‚‚ što ste me zezali da ne znam da ih napravim...pa vas pozdravljam do sutra!:cao: :cao::cao::cao:
Citat: U originalu postavio/la dzoker Idem da pravim one češke ‚‚kolačiće‚‚ što ste me zezali da ne znam da ih napravim...pa vas pozdravljam do sutra!:cao: .....:cao:....Javi jesu li uspeli...:cao:
Citat: U originalu postavio/la nedy1067 .....:cao:....Javi jesu li uspeli...:cao: Naravno!:cao::cao:
Citat: U originalu postavio/la dzoker Idem da pravim one češke ‚‚kolačiće‚‚ što ste me zezali da ne znam da ih napravim...pa vas pozdravljam do sutra!:cao: Plantaze...sta mislis hoce li ovo uspeti...ako je suditi po sladoledu;)...bice svasta...:cao:
Citat: U originalu postavio/la nedy1067 Plantaze...sta mislis hoce li ovo uspeti...ako je suditi po sladoledu;)...bice svasta...:cao: ...успеће....Џокер се мења :):yes:
Citat: U originalu postavio/la plantaže ...успеће....Џокер се мења :):yes: Mislis da je ovo za P.Pana...:cao: