ово није секс....само потка....дрхтај....ок....тишина....мада вага ужива када је хвалиш:rolleyes:;)
Ne vole oni kada ih hvališ,vole nešto drugo...al' ajd' nećemo sada o tome!;):cao:
31-03-2009, 16:43
plantaže
1 Prikačeni fajl(ovi)
Citat:
U originalu postavio/la dzoker
Ne vole oni kada ih hvališ,vole nešto drugo...al' ajd' nećemo sada o tome!;):cao:
.................
dzoker
Citat:
U originalu postavio/la plantaže
Хај, Маре....одговара ово сунце? :)
Ma neće vampir da se pojavi,zeznulo ga ovo pomeranje sata pa izašao ranije:lollol::lollol:
Mare
Citat:
Gde si Mare, brate prijatelju!:ziveli:
...evo dosao da predahnem...izmedju dve brazde...:eek:...strasno...ne postizavam...vreme mi je za penziju...samo papiroloski to da zatvorim u dusi sam penzioner ima vec ihaa...godina...;):cao:
31-03-2009, 16:45
plantaže
Citat:
U originalu postavio/la mare
...evo dosao da predahnem...izmedju dve brazde...:eek:...strasno...ne postizavam...vreme mi je za penziju...samo papiroloski to da zatvorim u dusi sam penzioner ima vec ihaa...godina...;):cao:
....дубоке бразде? :);)
31-03-2009, 16:46
dzoker
Citat:
U originalu postavio/la Mare
E Mare,Mare...a ja sam mislila da u tebi još ima života:party0011:,entuzijazma,poleta,radosti,kad eto ti vraga... on priča o penziji...idi u park igraj šah i domine...;):)
31-03-2009, 16:48
Mare
Citat:
...da su bar...nego povrsinske...moz` zaore ko hoce...nemam vise zivci a ni vreme, za duboko oranje...nego samo tako da otaljam poso`...:cao:
plantaže
Citat:
e mare,mare...a ja sam mislila da u tebi još ima života:party0011:,entuzijazma,poleta,radosti,kad eto ti vraga... On priča o penziji...idi u park igraj šah i domine...;):)
...ја сам пензионерка :(
dzoker
Citat:
Plantaže da ti pojasnim vage čim maturiraju one se spremaju u penziju...to im je jedna zajednička crta....:lollol::lollol:
31-03-2009, 16:49
dzoker
Citat:
...da su bar...nego povrsinske...moz` zaore ko hoce...nemam vise zivci a ni vreme, za duboko oranje...nego samo tako da otaljam poso`...:cao:
:lollol::lollol::lollol:
31-03-2009, 16:49
Mare
Citat:
E Mare,Mare...a ja sam mislila da u tebi još ima života:party0011:,entuzijazma,poleta,radosti,kad eto ti vraga... on priča o penziji...idi u park igraj šah i domine...;):)
...ja ti rekoh...u meni cuci jedan zesci pecaros i sahista...nego nece da me puste...kazu nisam zaradio penziju...:p:)
31-03-2009, 16:50
dzoker
Citat:
...ја сам пензионерка :(
Nemoj odmah da se ‚‚ložiš‚‚!:)
31-03-2009, 16:52
dzoker
Citat:
...ja ti rekoh...u meni cuci jedan zesci pecaros i sahista...nego nece da me puste...kazu nisam zaradio penziju...:p:)
Pa za jedno 20 godina i ti ćeš u penziju,ako doživiš!Ja moju neću nikada! Ja sam se sa tim pomirila!:cool: