Здраво, nedy :)
Printable View
Здраво, nedy :)
....ako dođeš, pričica, pre nego što vratim sličicu.....:)
Jednog dana Bog se umorio od ljudi.
Nije mogao da ih gleda očima.
Neprekidno su mu dosađivali tražeći sve i svašta.
Zato je odlučio da se sakrije na neko vreme.
Okupio je sve svoje savetnike i upitao ih:
»Gde da se sakrijem?
Koje je najbolje mjesto?»
Jedan mu je odgovorio: »Na vrh najviše planine na planeti»;
drugi:» Na dno okeana, tamo te niko neće pronaći»;
treći:» Najbolje je da se sakriješ na tamnu stranu meseca,
to je najskrivenije mesto, tamo te nijedan čovek neće ni tražiti.»
Ali, Bogu se nisu svideli odgovori njegovih savetnika, pa se obratio svom najmudrijem anđelu sa istim pitanjem:
»Gdje da se sakrijem od ljudi?
Anđeo se nasmejao i odgovorio mu:»
Sakrij se u ljudsko srce.
To je mesto u koje ljudi nikad ne zalaze!»
и, наравно, за Звончицу :)
Pozdrav Patku...:cao:
...za divno cudo ovde sunce...kao sto si mogao videti ja i nisam neki fan, mada mi dosta pomaze u poslu...:rolleyes:
...sto se drugih stvari tice, nista novo...puno obaveza...neizvesnosti...nelogicnosti...:rolleyes:
...doduse, novo je da mi se sprema neki put...od nedelje...mozda je to brejk koji mi je potreban...ne umem da prepustim odgovornost...a to ljudi vise koriste nego sto cene...:cao:
Putovanje ce ti sigurno prijati...nadam se da nije cisto biznis u pitanju i da ces imati dosta vremena za sebe...:yes:
Ma ljudi ne cene nista...a kad si savesan i ljudi oko tebe to primete dobijes odmah vise posla i briga...kako bi bilo da delegiras odgovornost...:cao:
...to nedy treba znati...ja to ne umem...verovatno do trenutka kad ni pomocu trikova necu moci da pokrpim sve rupe...to ce se desiti ako se, enormno, poveca kolicina obaveza ili ako se enormno smanji moj mentalni kapacitet...:o...nije samo biznis u pitanju...put je po Evropi, potencijalne destinacije su...Bec, Bratislava, Stutgart, Nirnberg, Minhen, Milano, Firenca...mozda Toskana....videcemo...ako mi obaveze dopuste iskoristicu maksimalno...ja sam mag organizacije...;):cao:
...cao do sutra...:cao: