Ma srpski ti je odličan samo mi treba titl ispod!:ziveli:
Printable View
:cao::cao:Laku noć Plantaže, laku noć Mare i da obnoviš taj srpski do sutra...ispitivaću te!:lollol:
ДОБРО ЈУТРО
Ajde da popijem jednu. Danas sam bila u ambasadi. sutra u 16h dobijam vizu i putujem 7 ili8 marta ludnica je kod mene ,nemam pojma šta se dešava kod vas i nemam vremena da vas čitam. Ja sam se videla sa XY i plakala i on se kao interesuje da li sam dobila vizu, ali pojavio se i majstor za kola koji je jako sladak i koji me zove, a pojavio se i jedan inžinjer kojeg ja zovem i tako radim još na 4 mesta da zaradim silne pare za NY i............:cao:
Ma pusti me nisam mogla di izdržim, mojoj drugarici sam to ovako opisala: kad je došao po mene(ZAMISLI CRTANI FILM I TE EFEKTE) ja sap od indigo boje postala svetlo plava poste 5 min vožnje sam dodirnula njegovu ruku pa sam postala crvena a kad je sto ispred zgrade i kad sam ga pomazila postala sam zelena a kad smo se poljubili očelo je cveće da cveta i osetio se prolećni povetarac a svo to vreme iz očiju su mi lile suze!!! JEL TI JASNO KOLIKO GA VOLIM?
Ma znam ja to, ali.....
Biće sve to dobro samo da ja odem preko bare....
A onda biram između inžinjera ili majstora,:confused0083:ili ti to dođe isto skoro