:cao::cao::cao:
Printable View
... pa tako bi trebao da bude sport ... igra a ne biznis:(. Samo eto, neki ne vide tu vrednost koju poseduju Brazilianci. Po svemu im se vidi da sa dusom i srcem triblaju ... vitalnih, elegantnih pokreta, ritam im je u zilama ... pravi balet na travi. Mislim, ako Nemci izlete onda sam i ja za Brazil:party0011: ... a ti Patak, budi malcice i za Nemce:ljutko:
Sto se tice nasih srpskih igraca hm ... nekako u timu ne funkcionisu:rolleyes:. Svaki pojedinac ima svoju vrednost - svi igraju ili su igrali u Nemackoj u prvoj ligi i dobro su iztrenirani od poznatih trenera ... imaju iskustva ali skupa u jednom timu nesto ne ide kako treba:eek:. Sada bi trebala biti eksperte da prepoznam sta je to, gde se gresi ali nisam ... ja vidim samo da nesto ne ide kako treba ... mozda u postavi igraca ili u medjusobnim sporazumevanju u igri ali u sporazumevanju svi imaju poteskoce, zahvaljujuci onim uzasnim "vuvuzelama" koje zivciraju ... hm ... steta ali tako je, mora se postovati: druge zemlje drugi obicaji. :ziveli:
Pozdravcic svima ... odo da gledam sta radi Messi - "drugi" Maradona ... smejala sam se kada sam videla Maradonu kako izgleda - sik :rolleyes::D ali svi ga volu, izgleda da je lik ok i suveren kao trener. Cula sam malopre na TV da je rekao, da je Messi bolji igrac nego sto je on ikada bio ... :)
... da, naravno, origilan je:). Lepo si rekao ali meni je ipak smesan - mislim, smesno izgleda sa dugackom, napumadisanom kosom i crno-belom bradom ... kratkog rasta u velikom odelu:p ... estetski je mafiozna pojava i meni licno, jako smesan :p ... ovo misljenje nema veze sa sportskim kvalitetima :ziveli:
Skoro da zaboravih,
... sve najbolje za sutrasnji susret ;) :ziveli:
Dobro jutro...:cao::cao:
Овде еуфорично. Како си, ЈО? ;):ziveli::cao:
Наше бабе победиле Швабе! Уствари нису бабе баш увек. изгеда им је највећа слабост недостатак општег образовања и због тога се често вуку као бабе.
Али ботно је да су победили Швабе. Ако се не буду фемкали могу далеко да догурају.
Може ли ово да се зове кафаница? :izgubljen Или можда кафанче?