:o:rolleyes:...auuu...al sam bio ...hmm...umoran....:happy0194:....sory Deki, zaboravo sam da kopiram, sto sam ucinio sa prvim delom poruke...a za ovu opciju koju spominje Svabica zlocko :d...stvarno nisam znao...
Printable View
...hmm...imas pravo zlocko...:rolleyes:...nisam se "zapamtio"...ali priznajem da nisam znao da je to uslov da te forum ne "zaboravi", iako si svo vreme unutra...hvala na tipu...hmm...zasto imam utisak da su te strasno zabavljale ove zadnje poruke...verovatno si zamisljala moj bes kad sam posle pola sata borbe sa snom i napisanih, mozda 1000 reci...shvatio da je poruka nestala :besan:...hmm...:)
...Cao "majstore"...oborite ceo Lajpcig na kolena...:cao::cao::cao:
Pozdrav nedy!:cao: Pozdrav Mare!:cao:
I ajd' zdravo!:cao::)
Pozdrav svima:cao:
...sta ima jel se desavalo nesto posebno, juce...nisam ispratio...jel sve u redu u reonu od Sideja do D:)orcola...
...ma nisam ja popio mnogo...4 -5 komada...ali nisam jeo ceo dan i spavao jako malo...pa me sastavilo kao da sam ubio flasu...nema veze, jako, retko sam u tom "posebnom raspolozenju", pa mi je , u neku ruku, i prijalo...neuredan zivot..:rolleyes:...a sto se tice L...nista ne nedostaje, u tim situacijama, samo dobijem jos jedno L, za ludilo ....ili je to vec u ona cetri...:izgubljen:)...zaboravio sam...krenuo izgleda alchajmer...:rolleyes: