...odakle rinfuza...meni donosili, prosle godine sa fruske...bio odlican talijanski r...i bio dobar chardoney...ali vec u trecoj turi podvala...:rolleyes:
Мохач-Осијек-Сомбор.....Дорћол /нису били у дилеми "какав поклон"/ :)
20-03-2009, 02:46
Mare
Citat:
U originalu postavio/la dzoker
:lollol::lollol:...ma opušteno igraćeš i ti...pa će ti onda manje..e sada sam poćela da plačem...E sada mogu da nastavim...htedoh da kažem da će ti manje smetati to tapkanje ako i ti igraš sa njima...:lollol::lollol:
...ne vredi ja sam uvek na klupi...ne daju mi da igram kazu "puko si tebra...vidis da imas multiplu personaliti...":o:eek::izgubljen
20-03-2009, 02:48
dzoker
Citat:
U originalu postavio/la Mare
...ne vredi ja sam uvek na klupi...ne daju mi da igram kazu "puko si tebra...vidis da imas multiplu personaliti...":o:eek::izgubljen
:lollol::lollol:..ej pa nisi normalan majke mi..pa jedva sam suze pobrisala od malopre..gle sad opet...:lollol::lollol:
20-03-2009, 02:48
Mare
Citat:
U originalu postavio/la plantaže
Мохач-Осијек-Сомбор.....Дорћол /нису били у дилеми "какав поклон"/ :)
...da lako je tebi, kad si odrasla u pogranicnoj zoni...:rolleyes::)
20-03-2009, 02:49
plantaže
Citat:
...da i meni uvek drago kad cujem da je neko puko vise od mene...:ljutko:
:)
:happy0194::happy0194::happy0194:
онда је ово мојих пет минута....
20-03-2009, 02:50
plantaže
Citat:
U originalu postavio/la mare
...da lako je tebi, kad si odrasla u pogranicnoj zoni...:rolleyes::)
реци, друже, 'ће буде и за тебе....долазе 28-ог поново, Сајам аутомобила, доводе ђаке....:)
20-03-2009, 02:51
plantaže
Citat:
....јеси и ти био код мене на журци? Слично се понашаш.....:cool:
20-03-2009, 02:54
nedy1067
:sign0013:
Citat:
...da i meni uvek drago kad cujem da je neko puko vise od mene...:ljutko:
:)
:sign0013:...nadam se da nisam zaradio kaznu i kod tebe...:cao:
20-03-2009, 02:56
dzoker
Citat:
U originalu postavio/la nedy1067
Šta već si stigao da zaradiš kaznu od nekog?! Misliš ovako nešto...
:happy0194::happy0194:
20-03-2009, 02:58
Mare
Citat:
U originalu postavio/la dzoker
:lollol::lollol:..ej pa nisi normalan majke mi..pa jedva sam suze pobrisala od malopre..gle sad opet...:lollol::lollol:
...eto sad sam te rasanio...obrati paznju, kazu da je prelazno...plasim se i da zamislim....multiplicirana plavusa...vau...;):)
20-03-2009, 02:59
dzoker
Citat:
...eto sad sam te rasanio...obrati paznju, kazu da je prelazno...plasim se i da zamislim....multiplicirana plavusa...vau...;):)
A jel bi se naljutio da nas ima još koja...;);):ziveli:
20-03-2009, 03:02
Mare
Citat:
U originalu postavio/la nedy1067
...ma nisi kod mene...nego ovaj Patak...zaj...n karakter...ne brini...sredicemo...duguje mi uslugu...svojevremeno sam ga spasio rerne...gurale ga neke vestice...;):d:cao:
20-03-2009, 03:03
plantaže
Citat:
U originalu postavio/la mare
...ma nisi kod mene...nego ovaj patak...zaj...n karakter...ne bvrini...sredicemo...duguje mi uslugu...svojevremeno sam ga spasio rerne...gurale ga neke vestice...;):d:cao:
....опасност прошла?
20-03-2009, 03:04
Mare
Citat:
U originalu postavio/la plantaže
реци, друже, 'ће буде и за тебе....долазе 28-ог поново, Сајам аутомобила, доводе ђаке....:)
...pa kako cu...morra se odam...:rolleyes:...javi ti meni kuda ce da prodju, da ih zaskocim...:)