Printable View
Citat: U originalu postavio/la nedy1067 Ako ne naleti na beli luk...:cao: On je srpski vampir njemu beli luk ne može ništa!:lollol::lollol::lollol:
Citat: U originalu postavio/la dzoker Matori i ŠTA?:izgubljen Zloce...:yes:...:cao:
Citat: U originalu postavio/la nedy1067 Zloce...:yes:...:cao: E... ako sam te sada nešto razumela!:rolleyes:;):):izgubljen
Citat: U originalu postavio/la dzoker E... ako sam te sada nešto razumela!:rolleyes:;):):izgubljen Ni ja...:)...:cao:
Citat: U originalu postavio/la nedy1067 Ni ja...:)...:cao: Opet me zezaš...:(
Citat: U originalu postavio/la dzoker Opet me zezaš...:( :nono::nono::nono:bar ti znas da sam ja:innocent0002:...:cao:
Citat: U originalu postavio/la nedy1067 :nono::nono::nono:bar ti znas da sam ja:innocent0002:...:cao: Znam medo...zato što si bio dobar evo ti malo... [media]http://www.freewebs.com/medoluks/250px-Runny_hunny%5B1%5D.jpg[/media]
Opet me zeza kompijuter...isti problem kao i juce...:cao:
Citat: U originalu postavio/la nedy1067 Opet me zeza komoijuter...isti problem kao i juce...:cao: Pa već sam te pitala za to! Gledaš li nekad gore?:izgubljen:)
Citat: U originalu postavio/la nedy1067 Opet me zeza komoijuter...isti problem kao i juce...:cao: Nisam cepidlaka,ali vidiš šta se dešava kada dugo biješ bitku! :lollol:Šta je sa novim turnirom?:)
Citat: U originalu postavio/la dzoker znam medo...zato što si bio dobar evo ti malo... [media]http://www.freewebs.com/medoluks/250px-runny_hunny%5b1%5d.jpg[/media] meeeeed...:):):):):):)
Citat: U originalu postavio/la nedy1067 meeeeed...:):):):):):) Da ne kažeš kako si na ovom forumu hranjen samo kruškama...:lollol:
Citat: U originalu postavio/la dzoker Pa već sam te pitala za to! Gledaš li nekad gore?:izgubljen:) Ma ne...onaj odozgo gleda mene i sapuce mi...:cao:
Citat: U originalu postavio/la dzoker Da ne kažeš kako si na ovom forumu hranjen samo kruškama...:lollol: Raznovrsna ishrana...nema sta...:cao:
Citat: U originalu postavio/la nedy1067 Ma ne...onaj odozgo gleda mene i sapuce mi...:cao: ne mislim na ‚‚onog‚‚ već na ‚‚ono‚‚!(tavan):rolleyes::)