Printable View
Citat: U originalu postavio/la plantaže остави крушке nedy-ију Neće se meda naljutiti što sam mu uzela krušku on je moj drug...:)
Citat: U originalu postavio/la plantaže ...и где су харемске девојке сада? Pa kako gde su? Pa spremaju se za sezonu branja kruški...:lollol::lollol:
Citat: U originalu postavio/la nedy1067 Pojela krusku:rolleyes:...a neces da ih beres:yes:...:cao::cao::cao: Ja da berem kruške...pa ja sam dama bre!:lollol::lollol::lollol:
Citat: U originalu postavio/la dzoker Pa kako gde su? Pa spremaju se za sezonu branja kruški...:lollol::lollol: Аааа....добро.....ја мислила....и оне у Фиренци :rolleyes:
Citat: U originalu postavio/la dzoker Ja da berem kruške...pa ja sam dama bre!:lollol::lollol::lollol: ...ма знаш ти шта си....писало на тараби.....:happy0194: ж
Citat: U originalu postavio/la plantaže Аааа....добро.....ја мислила....и оне у Фиренци :rolleyes: Pa nije hteo da ih vodi zato što ne znaju da lete!:happy0194::happy0194:
Citat: U originalu postavio/la plantaže ...ма знаш ти шта си....писало на тараби.....:happy0194: ж I to ono podmuklo u travi pa kad staneš na njega prosto se iznenadiš!:eek::happy0194:
А колико метара у висине треба...летети? :)
Citat: U originalu postavio/la dzoker I to ono podmuklo u travi pa kad staneš na njega prosto se iznenadiš!:eek::happy0194: ....ма свему је крива киша.....:cool:
Citat: U originalu postavio/la plantaže А колико метара у висине треба...летети? :) Poprilično...:avion
Citat: U originalu postavio/la plantaže ....ма свему је крива киша.....:cool: Jeste...znaš kad padne...ja se sva razdroćkam...pa kada onda staneš...uf...:p
Citat: U originalu postavio/la dzoker Poprilično...:avion ....унапред или....ја бих као колибри :cool:
Citat: U originalu postavio/la plantaže ....унапред или....ја бих као колибри :cool: Pa sad u napred ili unazad važno je da se leti,šta sad cepidlačiš!:)
Citat: U originalu postavio/la dzoker Pa sad u napred ili unazad važno je da se leti,šta sad cepidlačiš!:) ма, да, у праву си....одох...Марко цупка, чет....девојка....Поздрављам вас, микс италијанске Атине, а за потку снова поставићу Italy Wine :cao:
Citat: U originalu postavio/la plantaže ма, да, у праву си....одох...Марко цупка, чет....девојка....Поздрављам вас, микс италијанске Атине, а за потку снова поставићу Italy Wine :cao: Vidimo se sutra:cao::cao: