Printable View
Citat: U originalu postavio/la dzoker :lollol::lollol:...medo!...daj meni pola sladoleda...:pray: Vazi:yes:...ti si moja drugarica:yes:...:cao::cao::cao:
Citat: U originalu postavio/la nedy1067 Vazi:yes:...ti si moja drugarica:yes:...:cao::cao::cao: Hvala medo!:party0011:...Znala sam ja da uvek mogu da računam na tebe:)...ali ti je bila dobra fora...:yes:
можда неко гладан сврати
добро јутро
Citat: U originalu postavio/la plantaže добро јутро Uf,hvala na kafi baš bi mi trebala!Nikako da se probudim,mora da je zbog vremena. Ala je danas zahladneloooo:cold: Imam neki problem sa konekcijom.
Citat: U originalu postavio/la dzoker Uf,hvala na kafi baš bi mi trebala!Nikako da se probudim,mora da je zbog vremena. Ala je danas zahladneloooo:cold: Imam neki problem sa konekcijom. Добро јутро, Звончице. И овде јутрос било хладно, сада сија. Ту сам једно пола сата, па - напоран радни дан :happy0194:
Citat: U originalu postavio/la plantaže Добро јутро, Звончице. И овде јутрос било хладно, сада сија. Ту сам једно пола сата, па - напоран радни дан :happy0194: Ma i ja bih trebalo malo da se bacim na posao...100 ideja ali nikako da se pokrenem...nešto mi se ne da...probaću na ‚‚kurblu‚‚ možda upali.:o:)
Citat: U originalu postavio/la dzoker Ma i ja bih trebalo malo da se bacim na posao...100 ideja ali nikako da se pokrenem...nešto mi se ne da...probaću na ‚‚kurblu‚‚ možda upali.:o:) уморно пролеће :cool:
Citat: U originalu postavio/la plantaže уморно пролеће :cool: Više bezvoljno...:yes:
а....још једна кафа?
Citat: U originalu postavio/la plantaže а....још једна кафа? kao što već rekoh malopre.. može... samo da mi ne bude previše 4...pošto sam već dve popila...:lollol::lollol::innocent0002:
....онда, доручак
Citat: U originalu postavio/la plantaže ....онда, доручак Opet jaje!Neeeeee.....:o (:lollol:)
Citat: U originalu postavio/la dzoker Opet jaje!Neeeeee.....:o (:lollol:) Знала сам да ћеш нешто тако рећи :lollol::lollol: ...а колач са мравима?
Citat: U originalu postavio/la plantaže Знала сам да ћеш нешто тако рећи :lollol::lollol: ...а колач са мравима? To već može, odavno nisam jela takve!:cao: