Printable View
Citat: U originalu postavio/la dzoker pa jer si uradila onako kako sam ti napisala?:cao: ....nisam više otvarala ono;)....nećeš verovati, radila sam copy-paste, jednog slova:wallbash::lollol::lollol:
odoh....predveče :cao::cao:
Citat: U originalu postavio/la plantaže ....nisam više otvarala ono;)....nećeš verovati, radila sam copy-paste, jednog slova:wallbash::lollol::lollol: :lollol::lollol::lollol:...e ovo prvi put čujem,gde ti je to palo na pamet?!:cao:
Vidim, tu si....pa onda :ziveli:
Citat: U originalu postavio/la plantaže odoh....predveče :cao::cao: Ja ništa ne obećavam,možda ću biti tu možda ne!:cao::cao:
Citat: U originalu postavio/la dzoker :lollol:::...e ovo prvi put čujem,gde ti je to palo na pamet?!:cao: :rolleyes::rolleyes:;);) muka, brate :stidi se::confused0083::happy0194::happy0194:
Citat: U originalu postavio/la plantaže Vidim, tu si....pa onda :ziveli: Ovo još nisam probala...pa...:ziveli:
Citat: U originalu postavio/la dzoker Ja ništa ne obećavam,možda ću biti tu možda ne!:cao::cao: ...i ti terenski rad:p:););)
Citat: U originalu postavio/la plantaže :rolleyes::rolleyes:;);) muka, brate :stidi se::confused0083::happy0194::happy0194: A lepo sam ti napisala otvori pa vidi!:yes::cao:
Citat: U originalu postavio/la dzoker A lepo sam ti napisala otvori pa vidi!:yes::cao: aaaa....hoću, samo za 15 minuta moram da palim :)
Citat: U originalu postavio/la plantaže ...i ti terenski rad:p:););) Ja sam uvek na terenskom radu, samo što sam ja brzi Gonzales a ne kao neki:rolleyes::p...:lollol::lollol:
pa.....još ;)
Citat: U originalu postavio/la dzoker Ja sam uvek na terenskom radu, samo što sam ja brzi Gonzales a ne kao neki:rolleyes::p...:lollol::lollol: aaaa.....:rolleyes:;);):happy0194:
Citat: U originalu postavio/la plantaže aaaa....hoću, samo za 15 minuta moram da palim :) Šta jel si otišla negde da bereš višnje pa imaš pauzu za forum...;):lollol::lollol:
Citat: U originalu postavio/la dzoker Šta jel si otišla negde da bereš višnje pa imaš pauzu za forum...;):lollol::lollol: ....pa, ovaj, nisu baš višnje :rolleyes:;);)