Printable View
Citat: U originalu postavio/la plantaže и....наравно, Звончици..... Hvala Plantaže!:cao:
Ћаос, Звончице :cao:
Citat: U originalu postavio/la plantaže Ћаос, Звончице :cao: Ćaoooss Plantaže!:cao::ziveli:
Citat: U originalu postavio/la dzoker Ćaoooss plantaže!:cao::ziveli: Шта ли се догађа? Сви на плажи.....;)
Хајде, расхлађење :ziveli:
Citat: U originalu postavio/la plantaže Шта ли се догађа? Сви на плажи.....;) Čisto sumnjam da su na plaži... a da je pusto jeste...:yes:
Citat: U originalu postavio/la plantaže Хајде, расхлађење :ziveli: Mmmmm....sve je samo za mene?!:)
Citat: U originalu postavio/la dzoker Čisto sumnjam da su na plaži... A da je pusto jeste...:yes: ....вала, пусто острво :(
Citat: U originalu postavio/la plantaže ....вала, пусто острво :( Nema nam ni Mareta da se nije izgubio negde?Ja ga odavno nisam srela...:yes:
Могле смо отворити тему које три ствари би понели са собом на пусто острво?:rolleyes:;);)
Citat: U originalu postavio/la dzoker Nema nam ni Mareta da se nije izgubio negde?Ja ga odavno nisam srela...:yes: ....најавио је теренски рад....напоран ;);).....добар изговор.....:p:rolleyes:;)
Citat: U originalu postavio/la plantaže Могле смо отворити тему које три ствари би понели са собом на пусто острво?:rolleyes:;);) Nije ti loša ideja... pa otvori!:yes::cao:
Citat: U originalu postavio/la dzoker mmmmm....sve je samo za mene?!:) ....наравно, меде нема....био јутрос, само у играоници :)
Citat: U originalu postavio/la plantaže ....најавио је теренски рад....напоран ;);).....добар изговор.....:p:rolleyes:;) Znam ja gde je on....:yes::rolleyes::p
Citat: U originalu postavio/la dzoker Nije ti loša ideja... pa otvori!:yes::cao: Хајде, ти :yes: