Printable View
Citat: U originalu postavio/la plantaže ....у Србију? :izgubljen Ma jok... kad se uključi na forum valjda uskoro ne znam.:ziveli:
Од сутра пост....данас у Кафани
Citat: U originalu postavio/la plantaže Од сутра пост....данас у Кафани Je li ovo pile ili patka umotana u slaninu?!:confused0083::lollol:
Citat: U originalu postavio/la plantaže Од сутра пост....данас у Кафани Ja ne postim,tako da možeš slobodno!:ziveli:
...ма, шалим се....
Citat: U originalu postavio/la dzoker Je li ovo pile ili patka umotana u slaninu?!:confused0083::lollol: хмм....пиле....Него, патак ни у Харем да сврати? :izgubljen
Citat: U originalu postavio/la plantaže хмм....пиле....Него, патак ни у Харем да сврати? :izgubljen Pa brinem se za njega! Neće da komunicira,ne dolazi u harem,ne znam...:confused0083:da nije upao u depresiju?
Citat: U originalu postavio/la dzoker Pa brinem se za njega! Neće da komunicira,ne dolazi u harem,ne znam...:confused0083: ...можда ће сада....:cool:
Citat: U originalu postavio/la plantaže ...можда ће сада....:cool: Nisam pametna...možda kako on to kaže ‚‚oseti na daljinu‚‚ da smo se zabrinule i da nam nedostaje pa će možda doći!:cool:
Citat: U originalu postavio/la nedy1067 Jel moze cno vino...:ziveli: Може, чека те :ziveli:
Citat: U originalu postavio/la dzoker Nisam pametna...možda kako on to kaže ‚‚oseti na daljinu‚‚ da smo se zabrinule i da nam nedostaje pa će možda doći!:cool: :happy0194::happy0194::happy0194:
Citat: U originalu postavio/la plantaže Може, чека те :ziveli: A gde ti je treća čaša?:ziveli:
Citat: U originalu postavio/la plantaže :happy0194::happy0194::happy0194: Tek sada sam videla onu biblioteku u haremu..mada..ako nije ušao da vidi onu grupnu sliku..:confused0083:
Citat: U originalu postavio/la dzoker a gde ti je treća čaša?:ziveli: за.....кога? Ти пијеш пиво, ја бело, ЈО и Маре не долазе....
Citat: U originalu postavio/la dzoker tek sada sam videla onu biblioteku u haremu..mada..ako nije ušao da vidi onu grupnu sliku..:confused0083: ....е, библиотеку ће нањушити.....:)