uh sad mi je lakše..već sam se uplašila za članove srbije...:rolleyes::p
hvala ti plantaže!:cao::ziveli:
Храним своју децу, ту ми је Маркова сестра две недеље, а посетиоци Кафанчета гладни....а гладан пас.....;););):)
24-08-2009, 17:33
dzoker
Citat:
U originalu postavio/la Mare
...da izgleda da si zapustila kuhinju...gosti ti se presamitili...vis da jedva pricaju...;):d
Da neki su se i potpuno ućutali:yes:....gde si pesma!?:)
24-08-2009, 17:34
Mare
Citat:
U originalu postavio/la plantaže
....преведи, Плантаже не разуме :izgubljen;):cao:
...pa nista onda tebe prijavljujem za "izmoreni"...;)...mislim na to da mi se cini da ljudi krace ostaju u kafani nego ranije...:rolleyes:...obaveze...sta bi drugo bilo...:)
...hmm...vise od nepravilne upotrebe...:rolleyes::d
24-08-2009, 17:36
dzoker
Citat:
...pa nista onda tebe prijavljujem za "izmoreni"...;)...mislim na to da mi se cini da ljudi krace ostaju u kafani nego ranije...:rolleyes:...obaveze...sta bi drugo bilo...:)
Znači po redosledu i ostatku ja bih trebalo da budem ‚‚izvetreli‚‚...hm...:ljutko:
24-08-2009, 17:36
plantaže
Citat:
Хвала на кандидатури ;) не разумем те странске језике :stidi se:
24-08-2009, 17:39
Mare
Citat:
U originalu postavio/la dzoker
Znači po redosledu i ostatku ja bih trebalo da budem ‚‚izvetreli‚‚...hm...:ljutko:
...auuuu...ne znam kako je sad to ispalo...:happy0194:...ali Zvoncice bitni su refleksi...vis ja sam se odmah prijavio...;):d
24-08-2009, 17:39
plantaže
Citat:
U originalu postavio/la dzoker
....ма битно да није испран :rolleyes:;):cao:
24-08-2009, 17:40
plantaže
Уживајте, омладино, мени стигли гладни унуци :cao:
24-08-2009, 17:41
Mare
Citat:
...ajde, ajde, "bako"....i naravno, hvala za ovo omladino:)...ako nisi mislila samo na Zvoncicu...:o:cao:
24-08-2009, 17:45
dzoker
Citat:
Ma i to što kažeš ovako je samo ‚‚izvetren‚‚;)... i to je nešto... mogla sam i gore da prođem...;):rolleyes::rolleyes:
24-08-2009, 17:46
plantaže
Citat:
...ajde, ajde, "bako"....i naravno, hvala za ovo omladino:)...ako nisi mislila samo na Zvoncicu...:o:cao:
Још сутра ми је ту Љиља, па посвећујем пуну пажњу Форуму. Остала јој је неиспуњена жеља да упозна једног члана Форума :cool:;);)
Mare
Citat:
...cuj ispran...vise puta...:rolleyes:...i evo ja se kao patak i dzentlmen ;)prijavljujem za sva tri "mozdana prideva"...sto je najgore to i nije tako daleko od istine...:d:o
dzoker
Citat: