Printable View
Citat: U originalu postavio/la dzoker Ja sam večeras retko dobre volje! Tako da se nadam da mi niko neće zameriti na mojim budalaštinama!:ziveli: ...ma sve je uredu...dok drzimo komunikaciju, na ovako visoko-intelektualnom nivou...:lollol:
Citat: U originalu postavio/la Mare ...ma sve je uredu...dok drzimo komunikaciju, na ovako visoko-intelektualnom nivou...:lollol: :lollol::happy0194::happy0194::happy0194:
Citat: U originalu postavio/la plantaže може помоћ дегустатора :happy0194: ...vidim da ce morati Dzoker da da ispravan odgovor...dakle...gdjice Dzoker, gde ima najvise vitamina B...:izgubljen
Citat: U originalu postavio/la Mare ...ne, probajte ponovo... U Mirandi!:party0011:
Citat: U originalu postavio/la dzoker U Mirandi!:party0011: A?...:eek:...u cemu?
...а помоћ публике? Да се неко пријави? :)
Citat: U originalu postavio/la Mare ...ma sve je uredu...dok drzimo komunikaciju, na ovako visoko-intelektualnom nivou...:lollol: :lollol::lollol::happy0194::happy0194:
Citat: U originalu postavio/la Mare ...vidim da ce morati Dzoker da da ispravan odgovor...dakle...gdjice Dzoker, gde ima najvise vitamina B...:izgubljen Pa PIVO! Može jedan aplauz?
Citat: U originalu postavio/la dzoker U Mirandi!:party0011: jel to neka latinoamericka serija...:izgubljen
Citat: U originalu postavio/la Mare A?...:eek:...u cemu? E sad kao ne znaš šta je Miranda!?:rolleyes:;):cool:
Citat: U originalu postavio/la dzoker Pa PIVO! Može jedan aplauz? ...pa sestro Dzokerko, kako tebe onda bolu zivci, to mene interesuje...:ziveli:
Citat: U originalu postavio/la Mare jel to neka latinoamericka serija...:izgubljen E tvoj nos latinoamerički..to je gazirani sok!:rolleyes::)
Citat: U originalu postavio/la dzoker E tvoj nos latinoamerički..to je gazirani sok!:rolleyes::) :lollol::happy0194::happy0194:
Citat: U originalu postavio/la Mare ...pa sestro Dzokerko, kako tebe onda bolu zivci, to mene interesuje...:ziveli: Zbog nedovoljno unešenog pivceta!:lollol:
Citat: U originalu postavio/la Mare ...pa sestro Dzokerko, kako tebe onda bolu zivci, to mene interesuje...:ziveli: :lollol::happy0194::happy0194: