Printable View
Citat: U originalu postavio/la plantaže него, ...може? Bezvezeee...što me i pitaš kad već znaš!?:ziveli:
Citat: U originalu postavio/la dzoker pošto sada ima tri redovna bika mislim da će ovo biti dovoljno!:yes: три?....аааа....онда неће бити довољно ;););)
Citat: U originalu postavio/la plantaže три?....аааа....онда неће бити довољно ;););) Ma hoće veruj mi ja ne večeram!:lollol::lollol:
Citat: U originalu postavio/la dzoker Ma hoće veruj mi ja ne večeram!:lollol::lollol: Не вечераш на Форуму, добро :p;) где вечераш? ;)
Citat: U originalu postavio/la plantaže Не вечераш на Форуму, добро :p;) где вечераш? ;) Pa baš sada razmišljam gde ću?!:confused0083:Ali mislim da će izbor pasti na frižider-najbliži je!:lollol::lollol::lollol:
Citat: U originalu postavio/la dzoker pa baš sada razmišljam gde ću?!:confused0083:ali mislim da će izbor pasti na frižider-najbliži je!:lollol::lollol::lollol: ....охлади ;);)
Citat: U originalu postavio/la plantaže ....охлади ;);) To je samo za mene?! :)Oh da meda vidi pobenavio bi!;):)
Citat: U originalu postavio/la dzoker to je samo za mene?! :)oh da meda vidi pobenavio bi!;):) Само за тебе....мада...знам, даћеш меди, ако се појави ;);)
Citat: U originalu postavio/la plantaže Само за тебе....мада...знам, даћеш меди, ако се појави ;);) Pa naravno on je moj drugar,samo hoću malo da ga mučim!;):)
Citat: U originalu postavio/la dzoker Pa naravno on je moj drugar,samo hoću malo da ga mučim!;):) ....ти га мучи....мучиш и предеш :rolleyes:;);) ја ћу се бавити мућењем (колача, наравно) ;)
....моје мућење је завршено....настави са мучењем ;););)
Citat: U originalu postavio/la plantaže ....ти га мучи....мучиш и предеш :rolleyes:;);) ја ћу се бавити мућењем (колача, наравно) ;) ma muči on mene...vidi u temi šta vas nervira...:rolleyes:
Citat: U originalu postavio/la dzoker ma muči on mene...vidi u temi šta vas nervira...:rolleyes: Ааааа....одох да погледам :)
Ко наиђе, пријатно :)
Citat: U originalu postavio/la plantaže Ко наиђе, пријатно :) Plantaže....‚‚zlotvore‚‚!;):)Ti si stvarno rešila da me ubiješ...:rolleyes::)